Hvordan starte biltransportvirksomheten | Markedsplassløsninger for biltransport (2024)

GOFORITAPP.COM har lojale brukere som er villige til å dele sine erfaringer med hvordan man starter biltransportvirksomheten. I denne serien med innlegg finner du listen over nødvendige trinn for å komme inn i biltransportvirksomheten, hvordan du henter den riktige lastebilen, hvilke problemer du bør forvente, og hvordan du skal håndtere dem.

En biltransportvirksomhet kan være et alternativ for deg hvis du ønsker å starte noe som lover raske inntekter fra den aller første driftsdagen. Det innebærer imidlertid å ta hensyn til en rekke regulatoriske regler og prosedyrer som kan være tidkrevende, utmattende og kostbare.

Det er mange selskaper som kan hjelpe nye aktører i biltransportbransjen i registreringsprosessen, men vanligvis koster det et par tusen og ikke alle er klare til å bruke så mye penger på forhånd.

Jeg må advare deg om at det å få forsikring virkelig er det mest bekymringsfulle trinnet for nye deltakere.

La oss nå komme til listen over hva du må vurdere for å starte opp biltransportvirksomhet:

  1. Registrer et selskap (LLC, Corporation). Faktisk er det flere alternativer enn bare LLC eller Corporation, men jeg anbefaler disse to hvis du vil gå inn i biltransportvirksomheten. Selskaper ville vært bedre hvis du har mer ambisiøse planer i fremtiden, for eksempel hvis du tror at du snart vil legge til nye kjøretøy og nye sjåfører til selskapet. Merk at det er C corp og S corp. S corp er nesten det samme som LLC når det gjelder beskatning, du kan alltid bytte fra C corp til S corp og tilbake. Kanskje S corp er en god idé å spare skattepenger fordi i motsetning til S corp betaler C corp utbytteskatt. Men hvis du planlegger å utstede et antall aksjer (hvorfor ikke? Planlegge stort!) og tiltrekke deg investorer i fremtiden er C corp det eneste alternativet. Når du registrerer selskapet nå, gå til IRS-nettstedet og få skatte-ID, kjent som EIN- eller FEIN-nummer. De er alle like. Prosessen er enkel, du får PDF med et skatte-ID-nummer på slu*tten.
  2. Søk om ICC/MC-autoritet og DOT. Disse to gjøres av én applikasjon på DOT-nettstedet (www.fmcsa.dot.gov). Forresten, du må bruke mye tid på å lese ting på den nettsiden før du går videre. Og jeg anbefaler deg å gjøre det. Så det er en men lang søknad å fylle ut for å søke om MC-autoritet og DOT-nummer, og siden du er førstegangssøker kalles det UNIFIED REGISTRATION SYSTEM (URS). Ikke forveksle det med UNIFIED CARRIER REGISTRATION (UCR) Men du trenger begge deler, jeg vil forklare UCR nedenfor. Du får DOT-nummeret automatisk på slu*tten av søknaden, og det er GRATIS, men du må betale $300 for å sende inn en søknad til MC Authority. Vær oppmerksom på at gebyret ikke kan refunderes, og du må være nøye med detaljene i det du sender inn. Som biltransporter må du angi i søknaden at du skal frakte bensin som IKKE-BULK. Dette betyr at kjøretøy du skal transportere har bensin i tankene, men du transporterer ikke bensin som hovedvare. MERK at du må registrere deg som FELLES BÆRER AV MOTORKJØRETØY. Ikke gjør feil og ikke ende opp som DRY VAN eller HOUSEHOLD Goods Carrier COMPANY :))) Men hvis du gjør en tilgivelig feil har du tid til å gå online og oppdatere MC-registreringen din. Skjema -150 er påkrevd som også finnes på FMCSA-nettstedet.

Hvordan starte biltransportvirksomheten | Markedsplassløsninger for biltransport (1)

GJØR DEG KLAR!! du vil motta mange "SKREMMELIGE" FORBINDELSER, FORDI KONTAKTINFOEN DIN BLIR OFFENTLIG PÅ FMCSA-NETTSIDEN (BTW, GÅ HER OG SE HVORDAN LIGNE SELSKAPER SER UThttp://www.safersys.org/CompanySnapshot.aspx. SÅ IKKE VÆR RED OM NOEN RINGER DEG OG FORTELLER DEG AT "DU STÅR PÅ RISIKO FOR Å GÅ TIL FØDERALT FENGSEL FORDI DU ANMELDTE DET PUNKT OG MC-NUMMERET FEIL". DET ER GØY Å HØRE PÅ DISSE TELEFONVALLENE.

3. FULLFØR denne Små, men nødvendige ting.

a) UCR (ucr.in.gov), kjent som Unified Carrier Registration, administreres av staten Indiana. Jeg har ingen anelse om hvorfor dette er nødvendig, og jeg tror du vil ha samme oppfatning, men du trenger dette for å gjøre IRP-registrering (Om IRP vil jeg snakke nedenfor). Prosessen er enkel og ONLINE, gå til deres nettside (ucr.in.gov) og følg trinnene, SKRIV UT KVITTERING AV UCR-BETALING. Det er ikke dyrt for opptil 2 lastebiler, det bør ikke være mer enn $76 antar jeg. KVITTERINGEN ER BEKREFTELSE PÅ AT DU HAR UCR. Så OPPBEVAR denne kvitteringen i lastebilen.

b) IFTA-registrering. IFTA er også enkelt å behandle på nettet, det varierer fra stat til stat, men vanligvis skjer IFTA-registrering på STATSSEKRETÆR-nettstedet. Du fyller ut informasjonen som du trenger DOT-nummeret ditt, firmaets skatte-ID, TRUCK VIN-nummeret ditt og TRUCK-nummerskiltet ditt (hvis du har et midlertidig nummerskilt er det greit, du kan endre det senere). Gebyret for IFTA-registrering kan variere fra stat, men det bør ikke være mer enn $15-20. Jeg betalte $10 i Connecticut. Kvartalsvis betaler du IFTA basert på milene du kjørte i forskjellige stater og stedene der du fylte bensin på lastebilen din. Ikke glem å sette IFTA-dekaler på lastebilen din. Det er å varsle vektstasjoner hvis du ikke har oppdatert IFTA-dekal på lastebilen. Bot i Virginia for ikke å ha IFTA oppdatert er $500.

Hvordan starte biltransportvirksomheten | Markedsplassløsninger for biltransport (2)

c) NYS Highway USE TAX (HUT). Ja, du trenger det hvis du opererer på østkysten. Også andre stater har noe lignende, bare søk på nettet dette er en enkel prosess. Du trenger lastebilens VIN-nummer, nummerskilt (midlertidige arbeider) DOT-nummer, og prosessen er enkel på nettsiden deres (tax.ny.gov/bus/hut/huidx.htm). Du må imidlertid rapportere kvartalsvis, og du må holde styr på milene du kjører på NYS motorveier. Innleveringsgebyret kan bare kjøpe deg Big Mac, så jeg husker ikke engang nøyaktig hvor mye det er.

d) Heavy-Duty motorveibruksavgift. Hvis lastebilens totalvekt er over 55 000 pund, må du sende inn og betale denne skatten (irs.gov/uac/about-form-2290). Selv har jeg aldri hatt lastebiler vurdert til mer enn 40 000 pund, men jeg tror det er enkelt å behandle og administrere HUT å betale på nettet.

e) BOC-3, register agentskjema. Dette er en engangs ting, når du gjør MC-autoritetsregistreringen, fyller du inn BOC-3-skjemaet med en gang. Google-selskaper som tilbyr BOC-3-arkivering. Prosessen er online og enkel. Du betaler rundt 40-50 dollar for å få denne typen skjema, selskapet der du kjøper dette skjemaet vil gjøre resten for deg. de vil arkivere på din DOT. Men sørg for å få det fordi uten det vil du ikke få MC og DOT aktivert.

f) Du må gjøre en DOT-inspeksjon på lastebilen din for å få fullført IRP-registrering. Det spiller ingen rolle om lastebilen din er helt ny eller brukt, du må ta den med til anlegget der DOT-inspeksjonen utføres. Det er imidlertid enkelt og bør ikke koste deg mer enn $150. Noen butikker kan gjøre det for $75, så se etter det i ditt område.

Hvordan starte biltransportvirksomheten | Markedsplassløsninger for biltransport (3)

g) VIN-verifisering. Dette er galskap, men noen STATE DMV IRP-enheter kan be deg om å oppgi VIN-verifiseringssertifikat. Forhandlere gjør det og DMV har på nettsiden liste over godkjente forhandlere. Jeg tror bare Connecticut DMV krever VIN-verifisering. I utgangspunktet er prosessen som følger: Du går til en forhandler som er godkjent for å gjøre VIN-verifisering, du betaler rundt $10, og forhandleransatte skriver ut et skjema der det står at forhandleransatte har verifisert VIN-en ekte. Noen stater får meg til å le :)))

4. FORSIKRING. Dette er det viktigste trinnet i hele prosessen, jeg skal være ærlig med deg. Så når du har sendt inn MC-myndighetssøknaden, må du vente rundt to uker med å kjøpe forsikring. Selvfølgelig kan du kjøpe forsikring når som helst ETTER MC-registrering, men det er bortkastede penger, hvorfor må du betale for forsikring på forhånd og tape to uker? Så FMSCA gir deg 90 dager til å sende inn forsikring. Jeg anbefaler deg å finne et forsikringsselskap med en gang som vil gi deg et tilbud og som er klar til å sende inn et BC-91-skjema til FMSCA så snart du betaler pengene. Så langt som du har et nytt selskap og biltransport er en ekstremt risikabel virksomhet for mange forsikringsselskaper, vil du ha vanskelig for å finne et forsikringsselskap som faktisk tar deg. Merk at Progressive droppet å tilby retningslinjer til nye deltakere, men så fornyet de igjen. Da jeg gjorde det, måtte jeg ringe omtrent 50 telefonsamtaler for å endelig finne en forsikring som var villig til å samarbeide med meg. Og vær oppmerksom på at du ikke trenger å ha noen CCC-ratingforsikringsselskap, de fleste meglere og spesielt nye bilmeglere krever at du har AAA-rating forsikringsselskap. Så som du er en ny aktør i bransjen vil forsikringspremien være veldig dyr. Forvent å betale et sted $1500-2000 i måneden i forsikring. Overrasket? Dette er ikke alt, forsikringsselskapet kan be deg om å betale 25-30 % på forhånd, og du betaler renter på resten i løpet av avdragsperioden. Så når du har betalt for en forsikring resten er på dem, bør forsikringsselskapet ditt sende inn et BC-91-skjema til FMCSA for at FMCSA skal aktivere MC-autoriteten din. Forsikringsbeviset ditt vil ha din LASTBIL, din TRAILER og DITT navn som forsikret. FMCSA krever at ansvarsforsikringen din er på minst $1 000 000 når du transporterer motorkjøretøyer som har drivstoff i seg og som anses som farlig last. Når det gjelder lastforsikring, er det vanligvis $250 000 for 9 dumpere, men avhengig av hva du frakter, kan du justere det i henhold til dine behov. For eksempel har jeg 4 dumpere, men jeg frakter fortsatt $250 000 last, fordi jeg frakter nye Cadillac Escalades eller New Porsche Cayennes, og forhandlere og meglere ba meg om å ha så mye dekning. Noen selskaper kan også be deg om å ha generelt ansvar og arbeidskompensasjon, de er ikke dyre, men det er en annen prosess å få dem. Så vær forberedt på å bli bedt om å gi dem.

Hvordan starte biltransportvirksomheten | Markedsplassløsninger for biltransport (4)

5. Kjøpe lastebil og tilhenger. Jeg anbefaler å søke om lastebilfinansiering tidlig i prosessen for å få godkjenning og når du har godkjenning kan du fullføre den senere og signere papirer. Jeg anbefaler deg å få finansiering på virksomheten din, men siden det er nesten umulig fordi du nettopp har registrert bedriften din, må du få en lastebil under ditt navn som privatperson. Angående tilhengeren, hvis du bestiller den på fabrikken, merk at de trenger 1-2 måneder (noen ganger mer) for å bygge en tilhenger for deg. Så du må starte prosessen med å bygge tilhengeren mye tidligere enn andre ting. Du kan imidlertid alltid kjøpe en brukt tilhenger. Trailerregistrering er enkelt, du betaler omsetningsavgift i statens DMV. Mange registrerer tilhengere i delstaten Maine på nettet uten å gå dit for å spare på registreringsavgifter og salgsavgifter.

6. IRP-registrering. Vel, dette er nesten det samme som å registrere kjøretøyet ditt i DMV, men ikke gjør feil, ikke registrer lastebilen din som et vanlig NYTTEKJØRETØY (Hvis du er over 26 000 pund). Du vil tape penger. Vanligvis har DMV-kontorer IRP-enheter. IRP betyr internasjonal registreringsplan. Også noen forhandlere (spesielt pickup-forhandlere) er uvitende om en slik prosess og de fyller ut papirer som vanlig kommersiell lastebilregistrering. Så du må vite dette og fortelle forhandleren at du IKKE BETALER OMSETNINGSSKATT. IRP-registreringsgebyret varierer etter totalvekt. For 80 000 pund GVW-lastebiler er gebyrbeløpet $2000. For å fullføre IRP-registrering trenger du et forsikringssertifikat som nevner DMV IRP-enhet som sertifikatinnehaver (Ditt forsikringsselskap vet det hvis du ikke er klar over hvordan du kan sette IRP som sertifikatinnehaver, så kontakt dem, det er en 1-times prosess) Det må liste alle kjøretøyer som er forsikret og det må angi ditt individuelle navn som forsikret hvis lastebilen er under ditt personlige navn. Du trenger også en leieavtale mellom deg og bedriften din dersom lastebilen din er registrert i ditt navn og ikke selskapets. Dessuten trenger du ikke-lastebilforsikring i dette tilfellet. Ja IRP-prosessen er også utmattende, tidkrevende og veldig byråkratisk, men du trenger den for å kunne operere mellomstatlig. IRP-registrering gjennomføres vanligvis i løpet av 5 dager og du henter nummerskilt og CAB CARD. Ha CAB CARD i lastebilen hele tiden. Et førerhuskort er det samme som en kjøretøyregistrering.

Hvordan starte biltransportvirksomheten | Markedsplassløsninger for biltransport (5)

Dette burde være alt. Nå er du klar til å trekke din første last.

LYKKE TIL OG IKKE GLEM Å BRUKE GOFORIT-APPEN FOR Å FORENKLE BILINSPEKSJONSPROSESSEN OG TJENE EKSTRA PENGER!

Hvordan starte biltransportvirksomheten | Markedsplassløsninger for biltransport (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated:

Views: 5685

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.