Hvordan laste ned alle bildene dine fra Facebook | Kakeblogg (2024)

Sjansen er stor for at du har brukt Facebook til å laste ned minst ett bilde.Syv av ti voksne i USAbruk den sosiale mediegiganten til å dele minner med venner og familie.

Likevel, noen ganger kan minnene om ditt elskede kjæledyr, ekteskap eller den gangen du gikk på restaurant med din beste venn kanskje ikke være nyttige nedgravd i profilen din.

Gå videre til disse delene:

  • Hvordan laste ned et enkelt bilde eller merket bilde fra Facebook
  • Hvordan laste ned et helt Facebook-fotoalbum
  • Slik laster du ned alle bildene dine fra Facebook-siden din samtidig

I denne enkle guiden viser vi deg hvordan du laster ned dine (og andres Facebook-bilder) og hva du kan gjøre med dem. Vi vil også gi deg tips om hvordan du kan forhindre at andre stjeler bildene dine.

Hvordan laste ned et enkelt bilde eller merket bilde fra Facebook

Hvordan laste ned alle bildene dine fra Facebook | Kakeblogg (1)

Først, la oss se på hvordan du laster ned et enkelt bilde. Du kan laste ned bildene dine individuelt og lagre dem i en fil på skrivebordet. Hvis bildene dine ikke er i album, kan dette være en fin måte å organisere dem på telefonen eller skrivebordet.

I tillegg til å organisere, kan du lage en omtenksom gave til en våkne med individuelle bilder eller bruke dem til å dekorere veggene dine. ENminnekorter en annen måte å lage en evig suvenir på. Nedenfor er trinnene for å komme i gang:

" MER:Alles ønsker er forskjellige.Her er hvordan du hedre din unike kjære.

Trinn 1: Få tilgang til kontoen din

Du må logge på Facebook-profilen din før du laster ned bilder. Hvis du prøver å laste ned en venns bilder eller dine egne før du logger på, kan det hende at de ikke er tilgjengelige for visning.

Facebook tilbyr en rekke personvernalternativer for å holde bildene dine trygge. Hvis profilen din er satt til privat eller bare venner, vil ikke-venner kunne laste ned bildene dine.

Trinn 2: Finn bildene dine

Nå som du har angitt kontoen din, naviger til profilen din. Det er bobleikonet med bildet ditt på høyre side av forsiden.

Deretter klikker du på bilder-fanen under forsidebildet ditt. Du kan laste ned bilder fra albumet ditt, profilbilder og merkede bilder av deg selv her.

Trinn 3: Last ned og organiser

Til slu*tt kan du velge hvilke bilder du vil laste ned.

Slik laster du ned et bilde på skrivebordet:

  • Klikk på bildet og vent til det dukker opp.
  • Hold markøren over bildet og venstreklikk på "alternativer"-fanen.
  • Venstre-klikk på "last ned"-knappen. Bildet ditt lastes ned som en JPG-fil som du kan bruke til å skrive ut på en hvilken som helst fototjeneste eller deg selv hjemme.

Hvis du bruker en telefon til å laste ned bilder:

  • Åpne Facebook-appen din for Android eller Apple. Naviger til profilen din ved å klikke på de tre strekene nederst til høyre. Klikk på bobleikonet med bildet ditt.
  • Rull deretter ned til tidslinjen og klikk på bilder – profilbildene og albumene dine vil være her.
  • Velg et bilde du vil ha, og klikk på de tre prikkene i høyre hjørne. Deretter kan du lagre bildet ditt for å bruke som dekorasjon eller minnesmerke.

Akkurat som å organisere hjemmet ditt, kan det være en skremmende oppgave å organisere bildene dine. Heldigvis gjør Facebook det enkelt. Etter at du har lastet ned de valgte bildene, kan du legge dem til i hvilken som helst mappe på skrivebordet og organisere dem etter måned, dato, år eller anledning. For å gjøre utskriften mer håndterlig kan du skrive ut bilder direkte fra telefonen etter at du har lastet dem ned.

Hvordan laste ned et helt Facebook-fotoalbum

Hvis du ønsker å lage enminnecollageeller lagre bildene dine trygt i fotobiblioteket, så er det ikke nok å laste ned ett bilde. Dessverre har Facebook gjort funksjonen for å laste ned individuelle album utilgjengelig. I stedet kan du bruke en tredjepartstjeneste til å laste ned album eller laste ned hele Facebook-biblioteket i stedet.

Husk at en tredjepartstjeneste kan kapre datamaskinen din eller etterlate din personlige informasjon sårbar for tyveri. Tjenester kan også selge din personlige informasjon eller bilder. Det er alltid best å lese eventuelle ansvarsfraskrivelser eller avtaler før du laster ned disse appene.

Likevel kan det være praktisk å bruke en tredjepartstjeneste. En applikasjon somNedalbumer nedlastbar på nettlesere Chrome, Firefox eller Safari og enkel å bruke. Hvis du foretrekker å gjøre DIY i stedet, kan du ta en titt på guiden vår for å laste ned alle bildene dine neste gang.

" MER:Forventer du tap snart?Bli medlem for personlig støtte.

Slik laster du ned alle bildene dine fra Facebook-siden din samtidig

Hvordan laste ned alle bildene dine fra Facebook | Kakeblogg (2)

Som de andre tipsene nevnt ovenfor, har Facebook et annet mindre kjent alternativ, ikke bare for å laste ned alle bildene dine, men også dine kommentarer, likes, meldinger og alt i Facebook-sfæren. Hvis du føler at du trenger en detox på sosiale medier eller du ikke bruker kontoen din, sørg for å gjøre dette før du sletter Facebook.

Selv om du ikke er klar til å legge igjen Facebook-vennene dine, er nedlasting av hele biblioteket en fin måte å planlegge. Hvis du ikke får tilgang til kontoen din eller den er kompromittert, sørg for å sikkerhetskopiere bildene dine (i tilfelle). Facebook gjør ikke nedlasting av biblioteket ditt lett å finne, så vi har gjort legen for deg. Dette er hvordan:

Trinn 1: Velg enheten din

Det er enklest å laste ned bilder i nettleseren din, men du kan også be om tilgang på telefonen. Hvis du bruker en datamaskin, vil en "zip"-fil lastes ned automatisk.

Men hvis du velger å bruke telefonen din, må du lagre dataene til Apple iCloud eller Android Google Cloud.

Trinn 2: Finn din Facebook-informasjon

Du må navigere for å laste ned bildene dine. Hvis du bruker skrivebordet:

  • Finn opp-ned trekant-knappen (ved siden av spørsmålstegnet) i øvre høyre hjørne på en hvilken som helst side, og klikk ned til innstillinger.
  • På venstre side vil du se et alternativ for å klikke på «Din Facebook-informasjon».
  • Deretter klikker du på «Vis» for å «Last ned informasjonen din». Nå er du klar til å laste ned bildene dine.

Det er vanskeligere å finne nedlastingsalternativet på mobilenheten din. Slik finner du den:

  • Åpne Facebook-appen og naviger til de tre strekene i nedre høyre hjørne av skjermen.
  • Velg "Innstillinger og personvern" og "Innstillinger".
  • Rull ned til "Din Facebook-informasjon" og velg "Last ned informasjonen din."

Trinn 3: Velg og be om bildene dine

Nå som du er klar til å laste ned informasjonen din, må du velge hva du vil lagre. I tillegg til bilder kan du laste ned kommentarer du har lagt ut og til og med grupper du tilhører. Facebook gir deg ikke et alternativ til å velge bilder eller videoer. Når du har lastet ned bildene dine, vil videoene også bli lagt ved den nedlastbare filen.

Etter å ha valgt å laste ned bildene dine, er du klar til å lage en fil for nedlasting. Du kan velge filtype og bildekvalitet. JPEG-filer i høy kvalitet er best for å skrive ut bildene hjemme eller bruke en tjeneste.

" MER:Trenger du å få orden på sakene dine ASAP?Start om minutter.

Trinn 4: Last ned bildene dine

Endelig er favorittmiddagen din eller det videregående bildet du glemte klart til nedlastingselv om du må vente på at forespørselen din behandles før du tar en titt. Bildene dine vil ta lengre tid avhengig av hvor stort biblioteket ditt er (fra noen få minutter til timer) Facebook vil varsle deg når de er klare til å lastes ned.

Etter at du har åpnet ZIP-mappen fra Facebook, vil du legge merke til mindre mapper merket "mobil, profil, deksel." Heldigvis for deg organiserte Facebook dem basert på plassering. Nå er du klar til å ta fatt på ditt neste fotoprosjekt!

I tillegg vil du ikke kunne laste ned merkede bilder ved å bruke dette alternativet. Du må bruke guiden vår for å laste ned et enkelt bilde ovenfor.

Laste ned noen andres Facebook-bilder

Ikke bare lar Facebook deg laste ned dine egne og venners bilder, men også fremmedes bilder. Så lenge innlegget er offentlig, kan du også laste ned delte innlegg fra favorittsidene dine på Facebook.

Det er mulig at noen sider har innleggene sine satt til «kun venner». I så fall vil du ikke kunne laste ned bilder, og du kan heller ikke laste ned forsidebilder.

Holde bildene dine private

Så,du er klar til å sletteellerminnes kontoen din, eller bare skriv ut eller lagre bildene dine for fremtidig bruk. Du har lastet ned bildene dine, men vil du at andre også laster ned dem? Med mindre personverninnstillingene dine er låst, kan hvem som helst bruke bilder av deg selv eller dine venner og familie. For å sjekke om innstillingene dine er private, dobbeltsjekk at symbolet ved siden av hvert bilde er satt til "kun venner".

Endelig har du lagret bildene dine, men har du tenkt på hvordan du lagrer dine livsslu*ttønsker? Akkurat som det er viktig å dele bilder med Facebook-vennene dine,planlegging av livets slu*tter også.

Kilder

  1. "Tilgang til og nedlasting av informasjonen din." Facebook,www.facebook.com/help/contact/180237885820953
Hvordan laste ned alle bildene dine fra Facebook | Kakeblogg (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 5625

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.