Produktivitet skadet av forholdsproblemer hjemme- De 4 vanene (2024)

Tips for å forbedre produktiviteten på jobben

Hva erhemmeligheter til økt produktivitet på jobben? Vel, lykke må være rett øverst på listen.

Glade mennesker ermer produktiv på arbeidsplassen. Sunn fornuft forteller oss det.

En av tingene som kan gjøre oss lykkelige og tilfredse – eller ikke – er ekteskapet eller det romantiske forholdet vårt.

Faktisk er det sannsynligvis det viktigste som gjør oss glade eller triste, noe som betyr at det er en av de viktigste tingene som skader eller forbedrer produktiviteten på jobben.

Statistikk over produktivitet på jobbvise at folk som er glade i hjemmet sitt, presterer bedre på kontoret.

Vår forskning har funnet ut at problemer i romantiske forhold hjemme har stor innvirkning på hvordan Storbritannias høyttjenere presterer på jobben.

Forskning gjort for oss avYouGovviser at mer enn 40 % av folk som tjener minst 100 000 pund har støtt på innenlandske problemer som var alvorlige nok til å skade produktiviteten på kontoret betydelig.

Men spørsmålet om kvaliteten på folks romantiske forhold og ekteskap blir sjelden eller aldri tatt opp av arbeidsgivere.

Det inkluderer de virkelig gode firmaene som investerer tungt i de ansattes velvære.

Dette må endres.

Opprettholde og forbedre produktiviteten på arbeidsplassen

Det store problemet er at ingen virkelig måler virkningen av relasjonsbrudd på ytelse og produktivitet på jobben.

Men hvis ansattes velvære virkelig er en stor bekymring, kan vi ikke feie denne under teppet.

Så du bør vurdere virkningen av relasjonsbrudd som en rotårsak eller kilde til velvære og psykiske helseproblemer, og inkludere en proaktiv tilnærming til å støtte relasjoner i velværeinitiativer.

Det er flott å ha medlemskap på treningsstudio og oppmerksomhet på jobben, men problemene hjemme møter deg fortsatt ved døren.

Bedrifter bør se på å utstyre ansatte med ferdigheter til å forbedre sine romantiske forhold som en enorm mulighet til å hjelpe med å puste ny energi og vitalitet inn i arbeidsstyrken deres, og dermedforbedre produktiviteten i arbeidsmiljøett.

Skader forholdsproblemer og samlivsbrudd produktiviteten på jobben?

Når folk er følelsesmessig distrahert,produktivitet på arbeidsplassener skadet på grunn av fravær – fysisk og også psykisk.

Dette mentale fraværet gjør relasjonsbrudd i bedriftsverdenen spesielt skadelig fordi arbeidets natur er så mentalt krevende ... den klient-pitch som kan bety forskjellen mellom å savne eller nå målene dine for året ... den multi-million-avtalen (eller var det multi-milliard?) som krever superfokus for å lukke.

Utfordringen i næringslivet er at selve arbeidets natur kan skape eller forverre relasjonsproblemer.

Høyt stress, lange timer og lengre tid fra hverandre for å reise på forretningsreise tar sine toll.

Og når du legger til blandingen med høyoktankombinasjon av kraft, suksess, rikdommens pynt og flere runder med bedriftsunderholdning som ofte florerer i disse miljøene, er fristelsen generelt sett en mangelvare.

Sårbarheten som kan komme av å være omgitt av vakkert presenterte mennesker, som hver av dem avgir varmere vibber enn dolkene som ble skutt mot deg da du dro hjemmefra under stress den morgenen, er ikke å undervurdere.

Bedriftsfa*glige miljøer topper listene for «the double whammy» når det gjelder relasjoner – stressende relasjoner hjemme påvirker produktiviteten på arbeidsplassen negativt, og lavere produktivitet skaper mer stress på jobben, som deretter øker ulykkeligheten i hjemmet ytterligere og derfor skader produktiviteten på jobben.

I slike miljøer, som en skilsmisseadvokat veltalende uttrykker det, er 'distraksjonssirkelen' komplett.

Som bedriftsarbeidsgiver er det enkle spørsmålet dette – hva kan du gjøre for å forbedre trivselen og produktiviteten til ansatte? Hvordan kan du hjelpe demforbedre ytelsen på jobben?

Finnes det forskning om produktivitet på jobb og relasjonsproblemer?

Ja. Det er.

Forskning gjort for oss avYouGovavslører at problemer i romantiske forhold hjemme har stor innvirkning på hvordan Storbritannias høyttjenende presterer på jobb.

Forskningen viser at mer enn 40 % av folk som tjener minst 100 000 pund, har møtt problemer i hjemmet som var alvorlige nok til å skade deresproduktivitetpå kontoret.

Tallet er omtrent det samme som andelen mennesker som vil møte psykiske problemer i løpet av livet.

Men mens de fleste britiske virksomheter investerer i å hjelpe sine ansatte med å forebygge og håndtere psykiske problemer, blir nesten ingenting gjort for å hjelpe dem med å bygge bedre relasjoner hjemme.

Dårlig psykisk helse ble nylig anslått avDeloitteå koste britiske arbeidsgivere £33 milliarder til £42 milliarder hvert år.

Ganske riktig bruker bedrifter mye penger på å prøve å takle det. De gjør det fordi det er den rette tingen å gjøre for de ansatte og også fordi det forbedrer bunnlinjen deres.

Men de samme firmaene gjør praktisk talt ingenting med noe som også har en veldig alvorlig innvirkning på velvære og ytelse.

At dette skjer med høylønnede burde være spesielt bekymringsfullt for bedrifter, fordi disse menneskene er svært ofte ansatt i lederstillinger og tar beslu*tninger som kan ha store implikasjoner for virksomheten.»

Hva sier forskningen om produktivitet og relasjoner på arbeidsplassen?

Forskningen på skaden som romantiske problemer hjemme gjør på arbeidsplassens produktivitet ble bestilt av oss, sammen medEkteskapsstiftelsenog advokatfirmaHoward Kennedy.

Den fant at 70 % av folk som tjener mer enn 100 000 pund i året har hatt betydelige problemer med romantiske forhold mens de er i sin nåværende jobb eller en lignende rolle.

Omtrent 60 % av de høyttjenende som hadde hatt problemer med en ektefelle eller partner fortalte forskere at problemene hadde skadet ytelse og produktivitet.

Det betyr at litt over 40 prosent av personene i undersøkelsen hadde prestert dårlig på jobb på grunn av romantiske problemer.

Det er ikke akseptabelt. Bedrifter må utruste folk til å bidra til å forhindre at disse vanskelighetene oppstår, eller for å håndtere dem bedre når de gjør det.

Hvordan er skaden forårsaket av relasjonstrøbbel sammenlignet med skaden som dårlig psykisk helse gjør på arbeidsplassens produktivitet?

Det er ikke mulig på dette stadiet definitivt å si at dårlig mental helse koster økonomien £X og forholdsproblemer på jobb koster det £Y.

Men det vi kan si er at andelen mennesker som sier at ytelsen deres på jobben har blitt skadet av problemer med romantiske forhold i den siste tiden er praktisk talt den samme som andelen personer som vil lide av et diagnostiserbart psykisk helseproblem i hele livet. .

Det sisteUK Adult Psychiatric Morbidity Surveyfant at 43,4 % av voksne følte at de har hatt en diagnostiserbar psykisk helsetilstand på et tidspunkt i livet.

Det er riktig at dette problemet tas opp, for skaden kan være stor.

Men selskaper bør også investere i å takle et problem som – rent prosentvis – er et sammenlignbart problem.

Skader psykiske helseproblemer produktiviteten din mer enn problemer forårsaket av problemer med romantiske forhold?

Sunn fornuft vil fortelle deg at grunnleggende og langvarige psykiske helseproblemer kommer til å skade ytelsen på arbeidsplassen mer enn kortsiktige forholdsproblemer.

Men det er ikke å si at disse kortsiktige relasjonsproblemene ikke har en betydelig innvirkning – og veldig ofte er relasjonsproblemer den faktiske utløseren for forverringen av et underliggende psykisk helseproblem.

Poenget vårt er at bedrifter bør fortsette å investere i den mentale helsen til sine ansatte fordi det er den rette tingen å gjøre for alle berørte.

Men de bør også utstyre sine ansatte til å håndtere problemer med romantiske forhold bedre.

Det er kanskje ikke et fullt så alvorlig problem sommental Helse, men det er fortsatt et problem som har en betydelig effekt på ytelsen på jobben.

Vet bedrifter at problemer med romantiske forhold skader produktiviteten på jobben?

Oftere enn ikke vet de ikke.

DeYouGovRapporten vi bestilte fant at de fleste bedrifter ikke var klar over problemer med romantiske forhold ansatte hadde hjemme, og to tredjedeler av høylønnede spurte sa at de ikke hadde informert selskapet om noen vanskeligheter.

Vi setter dette ned på en kombinasjon av et ønske om personvern, en følelse av at det ikke er et «riktig problem» og det faktum at de fleste bedrifter ikke hadde kompetanse til å hjelpe.

Det er helt klart på tide at alle våkner opp til dette og at selskaper utvider støtten de tilbyr.

Bør bedrifter hjelpe mennesker med relasjonsproblemer?

Vi forstår at noen mennesker vil være motvillige til å snakke om sitt personlige liv med arbeidsgiveren sin.

Mange mennesker kommer til å føle at det ikke er noe av selskapets virksomhet.

Men det er ikke en grunn for firmaer til å vike unna dette.

De fleste ansatte er forsiktige med å snakke om sin psykiske helse, men vi tror samfunnet har akseptert at arbeidsgivere har en rolle å spille i å opprettholde den.

Hjelp til romantiske forhold er, mener vi, et logisk og enkelt neste steg.

Forskning utført i 2017 av veldedighetenPå tide å forandrefant at bare 13 % av folk følte seg komfortable med å snakke om psykiske problemer på jobben, mens mer enn dobbelt så mange – 30 % – var glade for å snakke om alvorlige problemer med romantiske forhold.

Det er helt klart mer et tabu og sett på som mer påtrengende for folk å bli bedt om å snakke om sin psykiske helse enn det er å snakke om sitt romantiske liv. Likevel spør bedrifter folk om deres psykiske helse hele tiden.

Noen år etterpå tror vi at alle ansvarlige virksomheter vil hjelpe med å utstyre sine ansatte til å bedre håndtere romantiske problemer hjemme.

Det er ingen grunn til å ikke gjøre det, og jeg tror vi alle kommer til å spørre oss selv hvorfor vi ikke gjorde det tidligere.

Hvordan bidrar du til å forbedre produktiviteten på jobben?

Vi har ikke ett tips for å forbedre produktiviteten på jobben – vi har fire!

Disse fire vanene lar folk styrke eller reparere sine romantiske forhold og forbedre ytelsen på arbeidsplassen.

De 4 vanenefor bedre ytelse på jobben er...

  • Vær NYSKER, ikke kritisk – noe som hjelper folk å komme over hindringen av frustrasjon som kommer av uoppfylte forventninger.
  • Vær FORSIKTIG, ikke knusende – noe som hjelper folk å komme over hindringen med dårlige tilnærminger til konfliktløsning og skaden de kan forårsake i forhold.
  • SPØR, ikke anta – noe som hjelper folk å komme over hindringen av frustrasjon som kommer fra mistillit og respektløshet som kan snike seg inn i forhold over tid.
  • KOBLE TIL før du retter – som handler om å bli bedre til å kommunisere reell verdi og verdsettelse, og holde tilbake det behovet for å gi «konstruktiv tilbakemelding» som så mange av oss er altfor gode på!
Produktivitet skadet av forholdsproblemer hjemme- De 4 vanene (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated:

Views: 6021

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.