Need for Speed ​​Most Wanted (2005) PC ISO : EA Games : Gratis nedlasting, lån og streaming : Internet Archive (2024)

Need for Speed: Most Wanteder en 2005åpen verdenracing videospill, og den niende delen iNeed for Speedserie. Utviklet avEA CanadaogEA Black Boxog utgitt avElektronisk kunst, den ble utgitt 11. november 2005.

Spillet fokuserer pågateløp-orientert spill som involverer et utvalg av arrangementer og racingkretser som finnes i den fiktive byen Rockport, med spillets hovedhistorie som involverer spillere som tar på seg rollen som en gateracer som må konkurrere mot 15 av byens mest elitegateracere for å bli den mest ettersøkte racer av gruppen, i prosessen som søkte hevn mot en av gruppene som tok bilen deres og utviklet en feide med byens politiavdeling.

Mest ønsketbrakte inn mange bemerkelsesverdige forbedringer og tillegg i forhold til andre oppføringer i serien, og det største høydepunktet var mer dyptgående politiforfølgelser. Enkelte utgaver av spillet ble også pakket med muligheten for online flerspillerspill. Etter utgivelsen fikk spillet positive anmeldelser fra kritikere og ble en kommersiell suksess, og solgte 16 millioner eksemplarer over hele verden, og ble en av de beste oppføringene i serien som et resultat. Suksessen førte senere til en samlerutgave,Svart utgave, som ga ekstra innhold til spillet.

plussirkel Legg til anmeldelse

kommentar

Anmeldelser

Anmelder: BokeeXD-favorittfavorittfavorittfavorittfavoritt– 25. juli 2023
Emne:Takk for 1.2-versjonen

Alt jeg måtte gjøre var å laste dette inn i WinCDEmu og spille det som det er uten patcher. Første link som fungerer kjempebra takk.

Anmelder: ava avali-favorittfavorittfavorittfavorittfavoritt– 14. juli 2023
Emne:Jeg tredje Jonhsen290s anmeldelse!

Personlig brukte jeg Black Edition jeg fant på denne siden også (NeedForSpeedMostWantedBlackEditionUSA), men denne fungerer også! Johnsens instruksjoner fungerer for begge versjoner.

Anmelder: Bluefox123-favorittfavorittfavorittfavorittfavoritt– 14. juli 2023
Emne:Fungerer på Steam Deck

Jeg fulgte @Johnsen290 trinn. I stedet for å installere på Windows tenkte jeg å prøve å sette det på Steam-dekket mitt. Så langt kjører spillene bra med maksimal grafikk. Her er trinnene jeg brukte for å installere:
1) Monter og åpne NFSMW. iso(Jeg gjorde dette på en Windows-PC) kopier alle filene i .iso til en USB-enhet. Jeg opprettet en mappe i usb-stasjonen min kalt "nfs-iso" og plasserte disse filene i mappen.
2) Kopier ogsåspeed.exe, og Patch 1.3.exe til USB (legg disse 3 filene i en egen mappe på usb-stasjonen).
3) Løs ut usb-en fra Windows-enheten og koble den til Steam-dekket.
4) Bytt Steam Deck til skrivebordsmodus, monter USB-stasjonen og åpne den.
5) Kopier "nsf-iso"-mappen fra usb-en til skrivebordet på steamdekket. Kopier også Patch 1.3.exe til skrivebordet ditt også.
6) Gå inn i Steam-programmet og legg til AutoRun.exesom et ikke-steam-spill (det er mange guider om hvordan du gjør dette på nettet).
7) Bytt dampdekket tilbake til SteamOS-modus. Naviger til biblioteket ditt og finn "AutoRun.exe" under Ikke-Steam-spill.
8) Klikk på tannhjulikonet og tving frem AutoRun.exetil Proton Experimental. Kjør deretter AutoRun.exe.
Den begynner å installere og ber deg om CD-nøkkelen. Denne finner du på nedlastningsfilen. Skriv inn denne nøkkelen, så skal installasjonen spørre deg hvor du skal installere spillet. Jeg installerte min på min interne SSD. Dette er stasjonen "Z" naviger til "Dokumenter" og plasser spillet der. For dette trinnet opprettet jeg en Games/Need For Speed/-mappe og plasserte installasjonen der.
9) Fullfør installasjonen, men ikke kjør spillet (Avslu*tt). Du kan deretter slette "AutoRun.exe" returner deretter dampdekket tilbake til skrivebordsmodus.
10) Herfra gjenta de samme trinnene for Patch 1.3.exe. Legg det til som et ikke-steam-spill, og tving det som et Proton Experimental, og kjør deretter Patch 1.3.exe fra steam.
-Denne ga meg en feil da den kjørte. Den ba meg velge to alternativer (jeg husker ikke nøyaktig hva den sa). Jeg lot den første velges og installerte oppdateringen.
11) Etter å ha kjørt oppdateringen kan du slette den og bytte tilbake til skrivebordet på steam deck. Du kan legge merke til at det er et par ekstra filer på skrivebordet ditt. Kopier og lim inn disse i Need For Speed-spillmappen. Overskriv alle filer når du blir bedt om det.
12) Til slu*tt, ta "speed.exe" fil du kopierte fra nedlastningsfilen (den skal være på usb-en). Kopier denne filen inn i Need for Speed-spillmappen og erstatt/overskriv når du blir bedt om det.
13) Igjen, legg tilspeed.exesom et ikke-steam-spill til biblioteket ditt, og bytt tilbake til SteamOS.
14) Finnspeed.exei ikke-steam-biblioteket ditt og velg tannhjulikonet på nytt. I skrivende stund tvang jeg Proton 8.0-2.
Herfra bør du kunne kjøre spillet. Bruk berøringsskjermen til du kommer til hovedspillmenyen. Du bør kunne bruke knappene på dampdekket. Du må kanskje leke med kontrolleroppsettet.
Jeg gikk inn i grafikkinnstillingene og satte dem til maks og fant ingen problemer med ytelsen.
Lykke til!
Hvis du vil legge til bilder til steam-spillbiblioteket, kan du bruke Decky. Du kan Google hvordan du gjør dette. Det er veldig enkelt.

Anmelder: five_pyro000-favorittfavorittfavorittfavorittfavoritt– 17. april 2023
Emne:Jobber på XP x64 (SP2)

Først og fremst: takk @Johnsen290 for at du kompilerte de verdifulle instruksjonene! Jeg hadde (muligens unike) problemer som jeg løste, og jeg ønsket å merke meg her:

Å brenne denne .iso til disk med Windows 10 ga meg "feil 0x80004005 [kunne ikke brenne]", så denne "dårlige" disken kan fortsatt settes inn i en stasjon for å omgå "ingen/feil disk"-feil, men den dårlige disken og filene skal ikke brukes til installasjonsformål.

Selv med Direct X 9.0c installert kan det hende at EA-installasjonsprogrammet ikke gjenkjenner det. Du må endre en konfigurasjonsfilparameter fra "DirectXVersion=9.0c" "DirectXVersion=0". Dette, som ovenfor, krever at du kopierer .iso-innholdet til harddisken din før installasjon for å redigere den filen.
(Å, og sørg også for at Direct X 9.0c faktisk er installert også, det er en kopi av installasjonsprogrammet på iso!)

Anmelder: Johnsen290-favorittfavorittfavorittfavorittfavoritt– 21. januar 2023
Emne:Godt bevaringseksemplar

Selve ISO fra selve platen.
(Også AntonGM, brenn i bål, det er et agn alle sammen)
Og her er en fullstendig veiledning om hvordan du installerer det for folk som antar at disse er dårlige fordi de ikke har noen anelse om InstallShield/EA AutoRun-verk, og ikke respekterer kunsten til gamle installatører:

Oppsett:
1. Når alle filene er lastet ned, monterer du NFSMW. iso.
(Windows 10 har en innebygd ISO-montering/virtuell stasjon, så du trenger ikke å laste ned programvare for virtuell stasjon, bare dobbeltklikk på .ISO-filer, ganske praktisk. men det er ditt valg hvis du vil.)
(torrent anbefales fordi det kun er én nedlasting, men filene du må laste ned er:
- NFSMW. iso
-speed.exe
- Patch 1.3.exe
- NFS Most Wanted - FungererKey.txt)
2. Åpne Auto inne i den monterte ISO-enRun.exe.
3. På installasjonsprogrammet trykker du på Installer.
4. Du vil bli omdirigert til en CD Key-seksjon, finn nøkkelen i NFS - Most Wanted WorkingKey.txtfil.
(Her er et bilde av CD Key-delen:https://ibb.co/CwVR5LR)
5. Kopier nøkkelen til tekstboksene og trykk deretter på Neste>.
6. Godta lisensavtalen.
7. Velg hvilken katalog du vil at den skal installeres,
trykk Avansert bruker - Velg katalog eller ignorer den, og trykk deretter Neste>.
8. Et nytt vindu vil dukke opp, trykk Registrer senere.
9. Så ferdig! Den installeres nå, vent på den.
10. Etter at det er gjort, trykk Avslu*tt og ikke start det ennå.

Sprekker:
– Det er slik cracking fungerer på detaljhandel ISO-installatører av spill, for å få spillet til å kjøre selv om spillplaten ikke er montert, slik er det i gamle dager.
1. Gå til mappen der du lastet ned dette.
2. Åpne Patch 1.3.exe, den vil gjøre sitt i noen sekunder og lukkes deretter automatisk.
2. Finnspeed.exedet er ved siden av NFSMW. iso, og ikke den som er inne på spillplaten. (Vanligvis er .exe faktisk inne i selve spillets ISO/platen, i en mappe kalt "Crack"., dette ser ut til å være endret vet jeg ikke.)
3. Kopier den .exe-filen til der du installerte spillet. Erstatt .exe-filen som var i spillmappen.
4. Ferdig, nå kan du spille!

(Jeg liker gamle installatører, det er litt å utforske hva man skal gjøre, men det er fortsatt enkelt og veldig morsomt.)
(redigert for enda flere detaljer, vennligere tilnærming lmao, takket være svarene, btw dette er ikke den svarte utgaven, bare den vanilje)

Anmelder: Endys-favorittfavorittfavorittfavorittfavoritt– 19. januar 2023
Emne:Hvilken versjon

Er dette den vanlige Most Wanted-versjonen eller Black Edition?

Anmelder: azatsky-– 15. januar 2023
Emne:RE: Godt bevaringseksemplar

Virkelig omfattende.
og det fungerte virkelig før du la det ut lol.
selv om det er en fyr som sier at det ikke fungerer, så jeg på linken og sa ip logger
gjør alltid research folkens Men selv så god jobb Johnsen290 jeg setter pris på det
og hvis noen prøver å installere dette på en moderne bærbar PC (som jeg har), bruk UltraISOs innebygde ISO-monteringsfunksjon
det ordner seg virkelig for meg
Takk.
-azatsky
P.S: Hvis du vil kontakte meg, gjør det på Discord
Brukernavnet er: Azatsky#7479
Det er for kontakter og feilsøking hvis du vil

Anmelder: JD21P-favorittfavorittfavorittfavorittfavoritt– 14. januar 2023
Emne:Fungerer utmerket!

Jeg andre bruker Johnsen290 sin anmeldelse.
Fungerer utmerket! Et perfekt bevaringseksemplar.
Barn i disse dager forstår ikke hvordan disse installatørene fungerte i vår tid. :-D

Anmelder: Pizza Dox98-favorittfavorittfavorittfavorittfavoritt– 25. oktober 2022
Emne:Takk

det er bare én måte å få det etter at den digitale versjonen ble fjernet
av EA for 2 år siden

Anmelder: AntonGM-favoritt– 24. oktober 2022
Emne:IKKE FULL OG HAR MANGE BUGS

Jeg har nettopp prøvd denne Need for Speed ​​Most Wanted (2005), men den fungerer ikke. Jeg har prøvd flere ganger, men denne versjonen fungerer rett og slett ikke. Dessuten er den ikke den fullstendige.

Men jeg fikk jobbe en fra en annen kilde. Her er for de som leter etter noe arbeid. Bare last ned og kjør installasjonsprogrammet, og det vil installere Need for Speed ​​Most Wanted (2005) på Windows. Ikke behov for noen ekstra trinn under installasjonsprosessen.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------------------
GÅ HER FOR Å LAST NED INSTALLATØREN >>>NEED FOR SPEED MEST WANTED 2005 (FULLVERSJON)
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------------------

PS DET ER IKKE MIN OG JEG BARE DELER DEN HER.

JEG HÅPER AT DET VIL VIRKE FOR DEG OGSÅ.

Anmelder: Peter engangs-favorittfavorittfavorittfavorittfavoritt– 31. august 2022
Emne:Vennligst sett inn riktig CD-ROM

Kan ikke starte spillet på grunn av at laucneren ikke kan finne ISO-bildet.

Jeg fikser den ved å draSpeed.exesnarvei fra torrent-mappen til installasjonsstedet etter at installasjonen er fullført.

Anmelder: MrZeph-favorittfavorittfavorittfavorittfavoritt– 22. juli 2022
Emne:Z

Hvor kunne jeg ikke få noen CD Crack

Anmelder: MNGxJuggernaut-favorittfavorittfavorittfavorittfavoritt– 30. mai 2022
Emne:veldig fint spill

Jeg fikk cracket uten CD og det fungerte bra

Need for Speed ​​Most Wanted (2005) PC ISO : EA Games : Gratis nedlasting, lån og streaming : Internet Archive (2024)

FAQs

How to download and install NFS Most Wanted 2005 free for PC? ›

How to Download and Play Need for Speed Most Wanted on PC
  1. Download and install BlueStacks on your PC.
  2. Look for Need for Speed Most Wanted in the search bar at the top right corner.
  3. Click to install Need for Speed Most Wanted from the search results.
Apr 19, 2023

How to enable full screen in NFS Most Wanted 2005? ›

Re: Need for Speed Most Wanted PC Fullscreen
  1. Open up the launcher.
  2. Click on NFS:MW but do not launch the game.
  3. Click on Settings [The Gear Icon]
  4. Go to "Game Properties"
  5. Click on "Advance Launch Settings"
  6. Copy and Paste into the bar " -fullscreen "

Can we download NFS Most Wanted for PC free? ›

Is Need for Speed: Most Wanted free? While The official version of EA Games Need for Speed: Most Wanted is not free, you can follow the instructions above, and I'll show you how to download a mod version of the game for free. There are still some upgrades and special items that you can purchase if you want.

Where to play NFS Most Wanted 2005? ›

Developed by EA Canada and EA Black Box and published by Electronic Arts, it was released in November 2005 for PlayStation 2, Xbox, GameCube, Nintendo DS, Microsoft Windows, Game Boy Advance and Xbox 360. An additional version, Need for Speed: Most Wanted 5-1-0, was released in the same year for PlayStation Portable.

How to unlock everything in NFS Most Wanted 2005? ›

At the click to continue screen enter "givemethegto" to unlock the Pontiac GTO. At the click to continue screen enter "castrol" to unlock the Ford-GT castrol edition car. At the click to continue screen enter "burgerking" to unlock the Burger King Challenge. At the main menu, enter iammostwanted to unlock all cars.

Can we play NFS Most Wanted 2005 on Windows 10? ›

Does NFS most wanted run on windows 10? Yes it works fine. you just need to have good graphic card with a good Vram. If you have both then it will run perfectly fine with high graphic levels.

How to play free mode in NFS Most Wanted? ›

There's no free roam mode in the Android and iOS versions of Need for Speed Most Wanted. If you want the full portable game, just go buy the PS Vita version which is 98% identical to the console and PC version.

Which NFS is free for PC? ›

Need for Speed: World (2010)

Electronic Arts NFS World is the franchise's one and only free-to-play title. Exclusive only to the Windows platform, Need for Speed: World was the first free-to-play title of the franchise. It was an MMO and its gameplay was inspired by the likes of Most Wanted and Carbon.

How can I download full version of PC games for free? ›

Top 10 Sites To Download Free Pc Games
  1. Ocean Of Games.
  2. Apun Ka Games.
  3. World Of Pc Games.
  4. I Gob Games.
  5. The Games Download.
  6. Skidrow Reloaded.
  7. Pc Games Crack.
  8. Rihno Games.
Jul 26, 2023

Is NFS Most Wanted free on Origin? ›

Need For Speed: Most Wanted marked a new era for the series. It was the first to feature a heavy, always-online component, and it was the last developed by legendary racing studio Criterion Games.

Why is Nissan not in NFS Most Wanted 2005? ›

BIN and VINYLS.

It was probably removed due to licensing issues because there are no Nissan cars in the final game. In the game's VLT database, there is a frontend node for the Nissan 350Z; however, it is curiously separated from the main vehicles node, possibly due to lacking a Nissan brand to be put under.

Who is the girl in NFS Most Wanted 2005? ›

Need for Speed: Most Wanted (Video Game 2005) - Josie Maran as Mia - IMDb.

How to add more cars in NFS Most Wanted 2005? ›

Installing the Downloaded Car into NFSMW

Select “Unzip here” from the context menu to unzip the new car file. Install the new car into your NFSMW game. Head inside the NFSMW installation folder and open the Cars folder. Right-click and select “Paste.” You will then have replaced the old car with a new car!

Can my pc run NFS Most Wanted 2005? ›

System Requirements

Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHZ or Althon X2 2.7 GHz) Memory: 2 GB RAM. Graphics: DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI RADEON 3000, 4000, 5000 OR 6000 series, with ATI RADEON 3870 or higher performance) Storage: 20 GB available space.

How to download free pc games? ›

What are the best sites to download free PC games?
  1. Origin.
  2. Steam.
  3. G2A.
  4. Mega Games.
  5. Battle.net.
  6. Epic Games Store.
  7. Acid Play.
  8. AllGamesAtoZ.
Jun 18, 2023

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 6259

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.