iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (2024)

Du har mange måter å sette ditt personlige stempel på din iPhone, spesielt nå som du kantilpasse låseskjermen. Men iPhone-bakgrunnsbilder er like viktige for å få telefonen til å føles som din.

iPhone-bakgrunnsbilder kan gjenspeile din personlige stil. De kan også forsterke fargene og designet til selve iPhonen. Og for det spesielt personlige preget kan du til og med gjøre dine egne bilder til bakgrunnsbilder.

iOS 16setter iPhone-bakgrunnsbilder foran og i midten, slik at du kan tilpasse både låseskjermen og startskjermen til enheten din, inkludert å velge bakgrunnsbilder. Du vil finne mange potensielle valg på din iPhone, inkludert alternativer valgt automatisk fra ditt eget bildebibliotek. Og hvis du synes disse valgene er mangelfulle, finnes det til og med nettsteder og apper der du kan laste ned flere bakgrunnsdesign.

Vi kan vise deg hvor du finner de tilgjengelige bakgrunnsalternativene som allerede finnes på din iPhone og veilede deg gjennom trinnene for å endre bakgrunnsbilde. Vi kan også snakke om iPhone-spesifikke bakgrunnsbilder og de beste stedene å finne iPhone-bakgrunnsbilder hvis du fortsatt vil ha flere valg.

Slik endrer du bakgrunnsbilde på iPhone

Det er veldig enkelt å endre iPhone-bakgrunnen når du vet hvor du skal lete.

1. Gå til Bakgrunnsdelen av Innstillinger

iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (1)

(Bilde: © Toms guide)

Start Innstillinger-appen, og etter å ha rullet nedover listen over menyelementer,trykk på Bakgrunn.

2. Velg et nytt bakgrunnsbilde

iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (2)

(Bilde: © Toms guide)

Hvis du allerede har tilpasset låseskjermen, vil du bli møtt med de ulike alternativene du allerede har satt opp. Hvis ikke, vil du se en tom silhuett av en låseskjerm og startskjerm.Trykk på den blå plussknappenfor å komme i gang.

3. Velg et bakgrunnsbilde

iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (3)

(Bilde: © Toms guide)

Herfra går du tilLegg til ny bakgrunnsskjerm, der bakgrunnsalternativer er delt opp etter kategorier. (Vi vil diskutere dem nedenfor.)Velg bakgrunnen du ønsker ved å trykke på den. Hvis du vil angre valget ditt,trykk på Avbryti øvre venstre hjørne av den påfølgende skjermen.

4. Tilpass låseskjermen

iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (4)

(Bilde: © Toms guide)

For dette trinnet kan du konsultere vår guide påhvordan du tilpasser iPhone-låseskjermen. I utgangspunktet kan du endre skrifttypen og fargen på dato og klokkeslett. Du kan også legge til widgets for låseskjermen. Når du har gjort den nødvendige justeringen,trykk på Legg tili øvre høyre hjørne.

På den påfølgende popup-vinduet kan du bestemme om du vil at bakgrunnsbildet på startskjermen skal matche låseskjermen dintrykke på Angi som bakgrunnspar. Hvis du vil ha et annet bakgrunnsbilde for startskjermen,trykk på Tilpass startskjerm.

5. Tilpass startskjermen

iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (5)

(Bilde: © Toms guide)

Hvis du bestemmer deg for å tilpasse startskjermen, kan dutrykk på Farge nederst på skjermenfor å velge en bestemt fargebakgrunn. (Hvis du trykker på en farge en gang til, kan du endre farge og gradient.) Du kan også trekke et bilde ut av fotobiblioteket ditt ved åtrykke på Foto. Andre alternativer lar deg velge en gradient eller uskarpe bakgrunnsbilde på startskjermen.

Når du er ferdig,trykk på Ferdig.

Hva slags bakgrunnsbilder finnes allerede på din iPhone?

La oss hoppe tilbake til Legg til nytt bakgrunnsbilde i trinn 3 ovenfor. En horisontalt rullemeny øverst på skjermen lar deg velge mellom de forskjellige kategoriene av bakgrunnsbilder som er inkludert på din iPhone. Under det vil du se eksempler på potensielle bakgrunnsbilder organisert etter kategori, og starter med Utvalgte. Tenk på Utvalgt som utvalgte valg for bakgrunnsbildet på låseskjermen.

Under Utvalgte finner du følgende kategorier:

Foreslåtte bilder

iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (6)

Dette er ikke bare bilder fra biblioteket ditt – dette er bilder som din iPhones innebygde intelligens har regnet med vil gi utmerkede bakgrunnsbilder på låseskjermen.

De smarte stopper ikke der. I noen tilfeller justeres bildene slik at de tar hensyn til andre elementer på låseskjermen. I prøvene ovenfor, for eksempel, skjuler kattens hode delvis klokken.

Under Foreslått bilde velger et Photo Shuffle-alternativ et dynamisk sett med bilder som endres etter hvert som du går.

Vær og astronomi

iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (7)

Denne delen av bakgrunnsbilder tapper inn telefonens plasseringsdata for en låseskjerm som gjenspeiler gjeldende vær og astronomiske forhold. Du kan velge alt fra en skjerm som viser gjeldende vær til en visning av jorden fra verdensrommet. Star-gaze vil sette pris på et månebakgrunn som viser månens nåværende fase.

Spesielle bakgrunnsbilder

iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (8)

Apple slipper med jevne mellomrom nye bakgrunnsbilder tidsbestemt til spesielle hendelser via iOS-oppdateringer. I skrivende stund inkluderer Unity- og Pride-seksjonene bakgrunnsbilder for henholdsvis Black History Month og Pride Month.

Emoji

iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (9)

Navnet beskriver valgene dine her - Apple har satt sammen bakgrunnsbilder med populære emoji satt sammen i kunstige mønstre.

Samlinger

iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (10)

Det er her du finner Apples standard bakgrunnsbilde, inkludert standardbakgrunnen som fulgte med din nåværende iPhone. (Jeg bruker en iPhone 12 for denne artikkelen, slik at du kan se telefonens bakgrunn.) Du vil også se noen klassikere som klovnefisk-bakgrunnen som debuterte med den originale iPhonen.

Farge

iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (11)

Hvem trenger mønstre og design når noen ganger grunnleggende farger vil gjøre susen? Din iPhone tilbyr bakgrunnsbilder i alle regnbuens nyanser, med fargene som vises i forskjellige gradienter. Sveiping nederst på skjermen kan justere tone og liv til hver bakgrunnsfarge.

Er det iPhone 14-spesifikk bakgrunn?

Det er det absolutt. BeggeiPhone 14ogiPhone 14 Promodeller som leveres med standard bakgrunnsbilde. Når det gjelder iPhone 14, er det en tricolor virvel, mens iPhone 14 Pro har to halvsirkler som berører midten av skjermen. Begge bakgrunnsbilder er fargetilpasset til fargen på den aktuelle iPhone-modellen de leveres med.

iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (12)

Hvis du ikke har en iPhone 14, men fortsatt vil ha den gjeldende bakgrunnen, kan et Internett-søk finne det du leter etter. For å spare tid kan du imidlertid bare gå til et nettsted somiLikeWallpapersog søk etter iPhone 14-spesifikke bakgrunnsbilder. (Vi snakker mer om nettsteder der du kan finne iPhone-bakgrunnsbilder om et øyeblikk.)

Kommer det nye bakgrunnsbilder til iPhone 15 eller iOS 17?

DeiPhone 15ogiPhone 15 Provil nesten helt sikkert sendes med ny standard tapet når de kommer til høsten. Dessverre er det ingen måte å fortelle hvordan bakgrunnen kommer til å se ut før telefonene faktisk sendes.

Vi har en litt bedre ide om eventuelle nye iPhone-bakgrunnsbilder som kommer viaiOS 17oppdatering som også kommer til høsten. Fordi Apple allerede har forhåndsvist iOS 17 – og enda viktigere, lagt ut en betaversjon for utviklere – vet vi noen av tilleggene som er under arbeid. Folk som harlastet ned og installerte iOS 17-utviklerbetaensi at det er en ny Kaleidoscope-seksjon med bakgrunnsbilder for å gå med tillegg til Emoji- og Weather & Astronomy-valgene.

Du vil kunne få tak i tidlige iOS 17-bakgrunnsbilder i juli når den offentlige betaversjonen av iOS 17 kommer.

Hva er de beste stedene å finne iPhone-bakgrunnsbilder?

Ikke fornøyd med tapetvalgene du allerede har? Ikke bekymre deg – en rekke forskjellige nettsteder serverer bakgrunnsbilder som du kan laste ned til iPhone og bruke til å piffe opp bakgrunnen på startskjermen eller låseskjermen. Vi vil lede deg mot tre nettsteder og en iOS-app hvis du ønsker å utvide iPhone-bakgrunnssamlingen din.

Pexels

Appellen til Pexels liker i sin enkle brukeravtale - alt du laster ned fra siden er gratis. (Hvis du er så motivert, kan du gi en donasjon til personen som laget bildet du laster ned.) Nettstedet spesialiserer seg på arkivbilder og video, men et søk etter "iPhone wallpaper" gir titusenvis av resultater, med en bestemt fokus på natur, bylandskap og kunstneriske kulisser.

iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (13)

Vellum

Vellum er en gratis app som leverer bakgrunnsbilder rett til din iPhone. Vellum har flere fordeler i forhold til andre veggpapiralternativer, ledet av det faktum at noen andre utfører kureringen - alt du trenger å bestemme er om bakgrunnsbilder Vellum serverer er attraktive nok til å lastes ned. Vellum hjelper deg med å ta den avgjørelsen med en forhåndsvisningsfunksjon som viser deg hvordan et valgt bakgrunnsbilde kan se ut på låse- og startskjermene dine. Det er også et uskarphetverktøy som lar deg tilpasse utseendet til tapetet.

Selv om det er gratis å bruke, tilbyr Vellum et kjøp i appen på $2,99 som fjerner annonser fra bunnen av appen og gir deg tilgang til fire uker med daglige bakgrunnsbilder. I gratisversjonen av appen holder Daily Wallpapers seg i bare én dag.

iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (14)

  • Last nedVellum for iOS

Pixabay

Søk etter iPhone-bakgrunnsbilder på Pixabay, og du vil få 17 000 pluss resultater i retur, hvorav de fleste er royaltyfrie. Her ser det ut til å legge vekt på mer stiliserte bilder, med en god blanding av lyse og mørke bakgrunnsbilder.

Som standard vil du laste ned bakgrunnsbilder fra Pixabay med 847 x 1280 oppløsning. For å få høyere oppløsninger på 1271 x 1920 eller 3264 x 4928, må du registrere deg på nettstedet, selv om registrering er gratis.

iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (15)

iLikeWallpaper

iLikeWallpaper spesialiserer seg på bakgrunnsbilder spesielt designet for iPhones, med seksjoner for spesifikke modeller. Det er her du kan få standard bakgrunnsbilder til iPhone 14 og iPhone 14 Pro sammen med bakgrunnsbilder organisert etter et par forskjellige kategorier. Vi liker også at du kan laste ned bakgrunnsbilder fra denne siden som er spesifikt dimensjonert for enheten din, helt tilbake til iPhone 6.

iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (16)

Mer fra Toms guide

  • 11 beste iOS 17-funksjoner kommer til din iPhone
  • Ny Apple-lekkasje gjør at prisstigningen på iPhone 15 virker nesten sikker
  • Spent på iOS 17s Standby-modus? Disse MagSafe-laderne er perfekte for det
iPhone-bakgrunn – hvordan endrer du iPhone-utseendet og hvor du kan finne flere alternativer (2024)

FAQs

How to change region on iPhone? ›

Use your iPhone or iPad to change your region
  1. Open the Settings app.
  2. Tap your name, then tap Media & Purchases.
  3. Tap View Account. ...
  4. Tap Country/Region.
  5. Select your new country or region.
  6. Tap Change Country or Region.
  7. Tap your new country or region, then review the Terms & Conditions.
Apr 10, 2024

How do I get help on my iPhone? ›

Press and hold the side button and one of the volume buttons until the Emergency SOS slider appears. Drag the Emergency Call slider to call emergency services.

How do I change the region settings on my phone? ›

Change region in Android-Google account
  1. Open the Google Play Store app.
  2. At the top right, tap the profile icon.
  3. Tap Settings General Account and device preferences Country and profiles.
  4. Tap the country where you want to add an account.
  5. Follow the on-screen instructions to add a payment method for that country.
Dec 26, 2023

Can you change Apple region? ›

In the Apple ID Summary area, click Change Country or Region. Click the pop-up menu, choose a country or region, then follow the onscreen instructions.

How do I restore my iPhone from backup? ›

Restore your iPhone, iPad, or iPod touch from a backup
  1. Turn on your device. ...
  2. Follow the onscreen setup steps until you reach the Transfer Your Apps & Data screen, then tap From iCloud Backup.
  3. Sign in to iCloud with your Apple ID.
  4. Choose a backup. ...
  5. When asked, sign in with your Apple ID to restore your apps and purchases.
Mar 5, 2024

Can you remove Activation Lock without previous owner? ›

Apple doesn't allow users to unlock the Activation lock without Apple ID password or passcode without computer. It is suggested to contact the Apple Support team for professional help, if you want to remove Activation Lock without previous owner for free.

How do I check my iPhone for problems? ›

Type diagnostics:// into Safari on your iPhone. Type the service number you receive from the service technician into the appropriate box on your iPhone. If running the diagnostic test turns up issues, you can address them yourself (if they are simple) or send the phone in for repair.

Why can't i change my iPhone region? ›

If you can't change your country or region, make sure that you canceled your subscriptions and spent your store credit. Complete these steps before you try to change your country or region. If you're a part of a Family Sharing group, you might not be able to change your country or region.

What happens if I change the region on my iPhone? ›

Some apps will appear, or disappear. Some apps will work as if running them from the new region. Some apps will know that you are not located there. For example: When you want to read Apple News, and you do not have the app on the phone, change your region to US.

How do I change my country region? ›

Change your Google Play country
  1. On your Android device, open the Google Play Store app .
  2. At the top right, tap the profile icon.
  3. Tap Settings General Account and device preferences. ...
  4. Tap the country where you want to add an account.
  5. Follow the on-screen instructions to add a payment method for that country.

Can I change region on iPhone multiple times? ›

While you can change the iTunes or App Store country from any device, you only need to do it once. After you change the settings on one device, it affects the same account across all your other Apple devices as well.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 6255

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.