Hvilke av de fem kjærlighetsspråkene stemmer overens med stjernetegnet ditt? (2024)

25. oktober er detNasjonal jeg bryr meg om deg dagen, og den beste måten å vise noen du bryr deg, er ved å lære sitt kjærlighetsspråk.

I tekstene til"Snakk lavt,"Leo poet Ogden Nash skriver: “Kjærlighet er rent gull og tid en tyv… gardinen går ned, alt slu*tter ... Jeg venter kjære, jeg venter.Vil du snakke lavt til meg, snakke kjærlighet til meg og snart. ”

Siden publiseringen i 1992, Steinbukken Gary Chapman's"De 5 kjærlighetsspråkene: Hvordan uttrykke inderlig engasjement for kameraten din,"har bidratt til å stamme romantikere til å søke og snakke den kjærligheten.

Chapman hevder at det er fem primære uttrykk for kjærlighet, dvs. språk som mennesker bruker for å utvise følelser og tilknytning.Disse språkene er servicehandlinger, gave-å gi, fysisk berøring, kvalitetstid og bekreftelse av ord.Selv om vi alle kan komme oss ned med det meste av det ovennevnte, har hver av oss et primært og sekundært språk som får oss til å føle oss spesielt elsket, sett og verdsatte.

I følge Chapman oppstår problemer i forhold når vi ikke klarer å "snakke" kjærlighetsspråket til vår betydningsfulle andre.For eksempel vil en person som verdsetter fysisk berøring og kvalitetstid ikke motta gaver og komplimenter som signifikanter for kjærlighet, men billige overturer.

Å lære språket til partneren din, lover Chapman, vil føre til "mer latter, mer forbindelse, mer harmoni" mens det høres ut som en reklame for MDMA eller en tantrisk sex/yoga -retrett, det høres heller ikke dårlig ut.

Å lære språket til partneren din, lover Chapman, vil føre til "mer latter, mer forbindelse, mer harmoni."Selv om det høres ut som en reklame for MDMA eller en tantrisk sex/yoga -retrett, høres det heller ikke dårlig ut i det hele tatt.

Jeg hørte først om denne fistful av språk fra et par rådgiver, og mens det aktuelle forholdet viste seg å være uklarbar (skyld det på kokain og martyrdom som hans primære og sekundære kjærlighetsspråk) har leksjonene i boken tjent meg godt.

Ikke la det tvilsomme designet omslaget hindre deg i å utforske språkene.Du kan lese mer om konseptether.Det endelige målet med Chapmans fem språksystem er å hjelpe oss med å få kontakt med andre og bedre forstå oss selv, en ambisjon som deles av astrologi.Med dette i bakhodet inviterer vi deg til å lære mer om hvordan du snakker kjærlighet til hvert spesifikke stjernetegn.

Husk at innenforFødselsdiagram, Månen og Venus er de primære indikatorene for tiltrekning og tilknytning, så husk å lese for disse plasseringene så vel som soltegnet ditt.Her er den rene forfølgelsen, og flerspråklige tilnærmingen til kjærlighet og alle språkene.

Væren (21. mars - 19. april)

Kjærlighetsspråk: Fysisk berøring, bekreftelsesord

VærenFolk har berømte korte oppmerksomhetsspenn og en desidert usubitisk tilnærming til forhold.Hvis de vil ha deg, vil du vite det, og de vil at den hypen kommer tilbake, helst ved høye volumer.Disse menneskene trenger et utløp for sin entusiasme og bekreftelse fra partneren deres om at de er ønsket på en øyeblikkelig måte, noe som gjør fysisk berøring av morsmålet med bekreftelsesord kommer på et nært sekund.

Taurus (20. april - 20. mai)

Kjærlighetsspråk: Fysisk berøring, Tjenestehandlinger

De stadig tilstedeværende sultene og kåthetene som rammerTyrenDisposisjon lindres av språkene med berøring og service.Fysisk intimitet og assistanse i kjøkkenforberedelse eller rydding opp oversettes til erklæringer om hengivenhet for folket i oksen.Hvis du unnskylder råheten, kan du mate dem godt og f ** k dem ofte, og de vil forbli i beitemeldingene dine på ubestemt tid på ubestemt tid på ubestemt tid på ubestemt tid

Gemini (21. mai - 20. juni)

Kjærlighetsspråk: Bekreftelsesord

Geministyres av Mercury, Messenger Planet of Conversation and Communion.Geminier er disponert for å behandle alt gjennom dialog, spesielt deres romantiske forhold.De føler seg bare ekte hvis de er nøyaktig beskrevet og de bare føler seg elsket når de føler seg hørt.Tilleggsspråk inkluderer sladdermagasiner, ordpuslespill, amfetamin og magiske triks.

Kreft (21. juni - 22. juli)

Kjærlighetsspråk: Bekreftelsesord, fysisk berøring

Kreftelsker dypt;Deres hengivenhet er bare nest etter den allestedsnærværende frykten for at deres elskede plutselig vil slu*tte å elske dem tilbake.For å bekjempe dette trenger de kraftig klær og alvorlig forsterkning av deres hethet, verdighet og sikkerhet i forholdet.Allegiance kreves, blodigda akseptert.

Leo (23. juli - 22. august)

Kjærlighetsspråk: Tjenestehandlinger, gave gir

Leoreglerdet femte spillhusetOg romantikk og innfødte er sannsynligvis innsatskrav og hevder flyt i alle kjærlighetsspråk.Sultne hjerter rundt.Ingen elsker en storslått gest mer enn en løve, og dette kan ta form av tjenestehandlinger og/eller (men sannsynligvis og) gave gir.Leos har en kongelig peiling som krever rutinemessige tilbud av pyntegjenstander, sonetter og tilbud om å gjøre det menyarbeidet, slik at de kan sole seg i sin egen prakt.

Jomfru (23. august - 22. september)

Kjærlighetsspråk: Tjenestehandlinger

Jomfruer de ubestridte doers av dyrekretsen, som er opptatt av å ta vare på andre og seg selv begge fordi de styrer det sjette tjenestemidlet og fordi de tror alle rundt dem er udugelige til å imøtekomme deres behov.Likevel går Virgos Starry Eyed, Weak Kneed and Pants Free hvis og når partneren deres klarer å gjøre noe for dem inøyaktigmåten de ville ha gjort det for seg selv.Presisjon er deres p*rno.

Vågen (23. september - 22. oktober)

Kjærlighetsspråk: gavegivende

Styrt av Venus, Planet of Love and Beauty,Vektener tegnet på partnerskap.Passende nok definerer innfødte seg gjennom sine forhold og kurasjonen av deres personlige estetikk.De priser pene og setter pris på partnere som kan sørge for dem følelsesmessig og økonomisk.Libras føler seg sett i et forhold når stilen deres blir hedret med en meningsfull gave de kan konsumere eller legge til deres materielle menagerie/selvfølelse.Hvis det ser dyrt ut, føles som fløyel, lukter lær eller smaker som et godt år, er det en tur, folkens.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)

Kjærlighetsspråk: Kvalitetstid, fysisk berøring

Skorpionerer veldig klar over at tiden er den eneste ikke -fornybare ressursen i og på vår uunngåelige marsj mot døden.Dermed taler det virkelig å dele tid sammen med minimal klær og ingen avbrudd til hulemuren i hjertet.Pretnaturlig mistenkelig, fysisk berøring er også viktig for denne delen som alvorlig hengivenhet antyder frykten for svik.

Skytten (22. november - 21. desember)

Kjærlighetsspråk: Kvalitetstid

SkyttenReiser lys og foretrekker kjærlighet på flukt.Oksygenert av romanen bygger bueskyttere intimitet gjennom delte opplevelser.Kvalitetstid for SAG brukes på å utforske et ukjent terreng, ta designermedisiner og tvilsomme omveier, og diskutere fordelene ved Aristoteles vs. Platon og/ellerMadonna vs. The Beatles.Sekundære kjærlighetsspråk for bueskyttere inkluderer off roading (bokstavelig eller åndelig variasjon), bål og anonym gruppesex.

Steinbukken (22. desember - 19. januar)

Kjærlighetsspråk: gavegivende

Snakk er billig for enSteinbukkenMen konkrete investeringer og god smak er ikke.Sea geiter elsker ting som varer, og folk som spiller det lange spillet.Gave dem et smykker fra et annet århundre, håndhugger ullsokker, store cap -aksjer, en OG -utgave av"Fountainhead,"Eller et pilferert stykke av de store pyramidene, og du vil bli grunnlagt til å vinne deres fordel.Uansett hvilket tilbud du tar med, må du sørge for at det er det beste av det beste, da noe mindre vil bli oppfattet som unnlatelse av å gjenkjenne verdien.

Vannmannen (20. januar - 18. februar)

Kjærlighetsspråk: Bekreftelsesord, Tjenestehandlinger

En fastLuftskilt,Aquarianshar en tendens til å intellektualisere følelsene sine, utnytte logikken over begjær og rolig samtale over opphetet utveksling.Bekreftelsesord hjelper dem til å føle seg sett og trygge om ikke helt forstått.Vannbærere krever ensomhet dermed kvalitetstid er ikke en topp prioritet, men de setter pris på når deres rare ensomme geniale rutine støttes gjennom tjenestehandlinger.La maten ligge utenfor leiren og vaske vasken mens de grubler på det uendelige, og de vil elske deg for alltid, eller så lenge robotstemmen inni dem vil tillate.

Fiskene (19. februar - 20. mars)

Kjærlighetsspråk: Kvalitetstid, Tjenestehandlinger

På grunn av innflytelsen fra deres planetariske hersker, Dream Daddy Neptune,FiskeneFolk idealiserer ofte partnerne og deres romantiske forhold.Gjennom en optimistisk, men dypt sprukket objektiv ser de situasjoner og (absolutt gjennomsnittlige mennesker) som de kan være snarere enn de virkelig er.Tilbring kvalitetstid med sin betydningsfulle andre grunnlag dem i virkeligheten.Tjenestehandlinger med spesiell oppmerksomhet rettet mot praktiske forhold;Skatter, parkeringsbilletter, som tar ut søpla, dvs. alle s ** t Fiskene som vanligvis ignorerer, sikrer likestilling i forholdet.

Astrologi 101: Din guide til stjernene

  • De 12 stjernetegnene
  • Hva er astrologihusene
  • Her er hva hver planet representerer
  • Sol, måne og stigende tegn: Bli kjent med de store 3

AstrologReda WigleUndersøkelser og rapporterer irreverent tilbake på planetariske konfigurasjoner og deres effekt på hvert stjernetegn.Horoskopene hennes integrerer historie, poesi, popkultur og personlig opplevelse.Hun er også en dyktig forfatter som har profilert en rekke artister og utøvere, i tillegg til at hun omfattende kroniserte opplevelsene hennes mens hun reiste.Blant de mange spennende temaene hun har taklet er kirkegårdsetiketten, hennes kjærlighet til dykkbarer, kubanske Airbnbs, en "jenteguide" til strippeklubber og de "rare" matvarene som er tilgjengelige i utlandet.

Hvilke av de fem kjærlighetsspråkene stemmer overens med stjernetegnet ditt? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Delena Feil

Last Updated:

Views: 6129

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Delena Feil

Birthday: 1998-08-29

Address: 747 Lubowitz Run, Sidmouth, HI 90646-5543

Phone: +99513241752844

Job: Design Supervisor

Hobby: Digital arts, Lacemaking, Air sports, Running, Scouting, Shooting, Puzzles

Introduction: My name is Delena Feil, I am a clean, splendid, calm, fancy, jolly, bright, faithful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.