Den republikanske besettelse av Hunter Biden har nådd et nytt lavpunkt | Arwa Mahdawi (2024)

Er Hunter Bidens privatliv en offentlig sak?

Marjorie Taylor Greeneer en moralsk fallitt oppmerksomhetssøker som ser ut til å tro at jobben hennes som kongresskvinne innebærer å hisse opp kulturkriger i stedet for å representere hennes velgere. Hun har blitt et kjent navn takket være hennes nonstop skattebetalerfinansierte trolling.

Til tross for at Georgia-republikaneren har satt standarden for seg selv et sted under et fangehull i helvete, klarte Greene likevel å nå et nytt lavpunkt denne uken. Onsdag dukket hun opp i husets tilsynskomité med enstor plakattavlemed en montasje av bilder som viser en naken Hunter Biden engasjert i sexhandlinger. Hvor i all verden fikk hun tak i disse? Forutsatt at bildene er autentiske og ikke behandlet, sannsynligvis fraLaptopenHunter Biden dro som kjent på et verksted i 2019.

Greene viste en viss tilbakeholdenhet: det var svarte bokser som dekket kjønnsorganer og ansiktene til kvinnene som var involvert. Likevel var bildene grafiske. De ble ledsaget av bildeteksten: «Hunter tok opp flere sex-bånd med en prostituert han hadde betalt for fra advokatfirmaets bankkonto.»

Jason Aldeans Try That In a Small Town oppsummerer vrangforestillingene til høyrefløyen | Arwa MahdawiLes mer

Mens Greene advarte om at "foreldres skjønn anbefales" før hun viser dette bildet til hele rommet - og kamerateamene i det - forklarte hun ikke at hun skulle stille ut p*rno. Det gjorde at mediene strømmet høringen med den vanskelige jobben med å viske ut plakatbrettene så raskt som mulig. Høyresiden er besatt av ideen om at liberale vilfremtvinge ideerom seksualitet til barn – likevel er det de som sender p*rno inn i intetanende stuer rundt om i landet. Og, ikke fornøyd med å vise bildene bare én gang, Greene ogsåinkluderte bildenei hennes offisielle nyhetsbrev på e-post, hvis abonnenter meget vel kan inkludere mindreårige. I tillegg til potensielt brudd på Georgias hevnp*rnovedtekt (som definerer nakenhet som å inkludere "skildringen av tildekkede mannlige kjønnsorganer i ettydelig turgidstat»), kan hun ha brutt føderale lover som forbyr distribusjon av uanstendig materiale til mindreårige.

Hva var poenget med dette – potensielt ulovlige – stuntet? Bortsett fra å ydmyke Hunter Biden, og faren hans, presidenten? Tilsynelatende for å fremlegge «bevis» på at Hunter Biden var involvert i sexhandel og begikk skattesvindel ved å trekke fra betalinger til prostitusjon som forretningsutgifter. Emnet for onsdagens høring, som inneholdt to IRS-varslere, var om en føderal etterforskninginn i Hunter Bidens skatteforbrytelservar urettferdig mild. Republikanerne hevdet at Hunter, som har erkjent seg skyldig i to tilfeller avskatteforbrytelser, ble behandlet med barnehansker under en fem år lang etterforskning av handlene hans på grunn av familieforbindelser. Demokratene hevdet imidlertid at etterforskningen, som ble ledet av en Trump-utnevnt advokat, var omfattende og grundig. Greenes lille show-and-tell, som ikke ble støttet med noen reelle bevis, tilførte ingenting av verdi til denne diskusjonen.

Hunter Biden er et vanskelig tema å diskutere. Republikanerne er besatt av hans personlige liv og påstander om at han tjente millioner av dollar fra utenlandske selskaper ved å bytte ut etternavnet hans. De bruker uforholdsmessig mye tid og ressurser på å prøve å få de mange skandalene hans i sentrum i håp om at det vil hjelpe til med å felle Joe Biden. Eller, i det minste, tjene som en avledning fra øyenbrynshevende forretninger på deres side av midtgangen. (Som for eksempel det faktum at Jared Kushner og Ivanka Trump tjente mellom 172 millioner og 640 millioner dollar påutenforstående inntekt mens han jobbet i Det hvite hus.) Ved å fokusere for mye på Hunter Biden – en privat borger som ikke jobber for regjeringen – risikerer de liberale mediene å falle inn i republikanernes narrative agenda. De risikerer ogsåforsterkendenoen av konspirasjonsteoriene og ubegrunnede påstandene om at republikanerne har vevd inn i legitime etiske bekymringer om Hunters oppførsel.

Selv om dette er veldig reelle bekymringer, kan noen demokrater ha overkorrigert når det kommer til emnet Joe Bidens fortapte sønn. Det er visse liberale som ser ut til å tro at Hunters forretningsforbindelser ikke er noens sak. Han er ikke i offentlige verv, går et argument, så hvorfor skulle noen bry seg om hvordan han tjener penger? Når som helstHunter Bidener trending på Twitter, som ofte er, vil du se et kor av skrik av "WHO CRES .... HVA MED JARED OG IVANKA?!" fra liberale.

Denne typen hyperpartiskhet er ikke sunt. Normaliseringen av nepotisme (og det er vanskelig å argumentere for at nepotisme ikke spilte inn i Hunterskunstkarriereog lukrative styreverv) er ikke sunt. Hunter Biden kan være en privat borger, men han er fortsatt presidentens sønn. Liker det eller ikke, hans oppførsel, og påstandene om at han tjente penger ved å handle på etternavnet sitt, har en innvirkning på folks tillit til regjeringen. Og måten hans oppførsel dekkes på har en innvirkning på folks tillit til media. Han har kanskje ikke en regjeringsposisjon, men det burde ikke skjerme ham fra gransking.

Selv om det er visse aspekter av Hunter Bidens fortid som det er vanskelig å diskutere, vil jeg fortelle deg en ting som er uhyre tydelig: sexlivet hans er ingen sak. Med mindre det var kriminalitet involvert, trenger ingen å vite noe om hva Hunter gjør i sengen. Hunter fremstår ikke alltid som den mest sympatiske figuren – men absolutt ingen fortjener det Greene nettopp har utsatt ham og hans kjære gjennom.

Kvinne i Texas kaster opp på grunn av traumer av å vitne om virkningen av ekstremt abortforbud

En gruppe kvinner saksøker delstaten Texas, etter å ha blitt nektet abort til tross for at de ikke hadde levedyktige eller livstruende graviditeter. Søksmålet, som ble anlagt i mars av Center for Reproductive Rights, søker en avklaring på hva som utgjør et «medisinsk nødstilfelle»-unntak i Texass abortforbud. Onsdag ga kvinnene et opprivende vitnesbyrd som burde være påkrevd visning for alle som er involvert i å lage abortrelatert lovgivning.På et tidspunkt, mens hun forklarte hvordan hun ble tvunget til å føde en baby som døde fire timer senere på grunn av en dødelig fødselsdefekt, kastet en saksøker opp av stresset med å gjenoppleve det øyeblikket.

Fire menn arrestert etter at kvinner kledde av seg og paraderte i Manipur

Uansett hvor det er konflikt, ser du voldtekt værebrukt som krigsvåpen. Manipur, en region i det nordøstlige India som har værtinvolvert i en etnisk konfliktsiden mai, er intet unntak. En video av to kvinner som blir strippet nakne, offentlig paradert og angivelig gjengvoldtatt har gått viralt og utløst raseri.På torsdagarrestasjoner fant sted i forbindelse med overfallet. Selv om det er gode nyheter, er det usannsynlig at det ville ha fått noen konsekvenser for gjerningsmennene uten den virale videoen som presset myndighetene til å handle. Det ble inngitt en politianmeldelse da hendelsen skjedde i begynnelsen av mai. Ingen tiltak ble iverksatt på mer enn 70 dager.

Seksuell vold mot kvinner og barn nådde all-time high i Brasil i 2022

– Det ville være vanskelig å presentere et verre scenario i forhold til vold mot barn og unge enn det som dukket opp i 2022.urovekkende ny rapportstater. Covid-19-nedstenginger og den giftige påvirkningen fra den ultrakonservative Jair Bolsonaro-regjeringen kan ha skylden.

VM for kvinner har startet

Og jeg beklager å informere deg, det har allerede skapt sexistiske kommentarer. Under en kamp mellom Australia og Irland undret en australsk kommentator seg over at morskapet ikke hadde sløvetkonkurranseinstinktene til midtbanespilleren Katrina Gorry.

Heba Saadieh har blitt den første palestineren til å dømme en VM-kamp.

"Jeg håper jeg kan åpne denne døren for andre, for at palestinske kvinnelige dommere - og også menn - kan bli valgt i fremtiden,"sa Saadieh.

Mannlig pleie blomstrer

Ikke bekymre deg, dette ergod form for stell.Etter hvert som ideer om maskulinitet skifter, investerer flere menn i anstendig f*cktighetskrem, melder CNN.

Uken i podtriarkiet

Det spiller ingen rolle hvor store og klumpete de blir, spekkhoggerne trenger alltid mammaen sin: Forskere har nettopp oppdaget at spekkhoggere etter overgangsalderen beskytter sønnene deres mot å bli skadet i kamper med andre hvaler. "Du ser voksne menn i 40- og 50-årene svømme side ved side med mødrene sine, og mødrene fanger fisk og mater dem."sa en spekkhoggerforsker til Guardian. "De er mammas gutter tvers igjennom."

Den republikanske besettelse av Hunter Biden har nådd et nytt lavpunkt | Arwa Mahdawi (2024)

FAQs

What was Hunter's plea deal? ›

Federal prosecutors were prepared to let Hunter plead out to two of the least consequential charges — with virtually no punishment — in exchange for blanket immunity for a slew of serious potential offenses, including tax, gun and drug crimes, a failure to register as a foreign agent and who knows what else.

What is Hunter Biden's middle name? ›

Robert Hunter Biden (born February 4, 1970) is an American attorney, businessman, and artist. He has also been a hedge fund principal and a venture capital and private-equity fund investor. He formerly worked as a banker, a lobbyist, and a legal representative for lobbying firms.

How old is Catherine Finnegan? ›

How many children did Jill and Joe have? ›

She married Joe Biden in 1977, becoming the stepmother of Beau and Hunter, two sons from Joe Biden's first marriage. Biden and her husband also have a daughter together, Ashley Biden, born in 1981.

Who is Devon Archer? ›

Mr. Archer is a former business partner of Hunter Biden and served with him on the board of Ukrainian energy giant Burisma. Mr. Archer described the value-added that Hunter brought to the business as the “brand,” which was the Biden name.

Does President Biden have a son named Hunter? ›

President Joe Biden on Friday for the first time publicly acknowledged his seventh grandchild, a four-year-old girl fathered by his son Hunter with an Arkansas woman, Lunden Roberts, in 2018.

What is Joe Biden's son's name? ›

How old is Hunter Robert Biden? ›

Is Ashley Biden married? ›

Image of Is Ashley Biden married?
Howard David Krein is an American otolaryngologist, plastic surgeon, and business executive. He is the husband of Ashley Biden, the daughter of United States President Joe Biden.
Wikipedia

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 6179

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.