25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (2024)

Alle som bruker nok tid på datamaskinen ønsker å ha et fantastisk skrivebordsbakgrunn.Enten du har en MacBook, en Windows -skrivebord, personlig datamaskin (PC) eller en bærbar PC, og holder skrivebordsbakgrunnen friskt og kult, legger bonuspoeng til din egen kulhet foran dine venner og familie.Derfor skurer vi ofte på internett for å finne de beste bakgrunnsbilder.

På nettstedet vårt lager vi jevnlig samlinger av bakgrunnsbilder for både stasjonære og mobile enheter.I dette innlegget skal vi imidlertid gi bort alle kilder til stor stasjonær bakgrunn og bakgrunnsbilder som vi har gjemt så langt.Vår samling av beste bakgrunnssider nedenfor tilbyr enorme og gratis samling av bakgrunnsbilder av høy kvalitet som vil se bra ut på dataskjermen.Du kan til og med laste ned disse på din mobile enhet og angi den som bakgrunnsbilde eller bakgrunnsbilde på startskjermen og låseskjermen.

1. Wallhaven.cc

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (1)

Wallhaven.cc er en av de mest populære destinasjonene for brukerne bakgrunnsbilder.Den har enorm samling av bakgrunnsbilder i alle størrelser, og du kan enkelt søke etter bakgrunnsbilder du liker å bruke søkeboksen som er gitt på nettstedet.

Gå til Wallhaven.cc

2. Bakgrunnsbyss

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (2)

Wallpaper Abyss er et annet stort depot av fantastiske og høykvalitets bakgrunnsbilder.Med over 70 000 bakgrunnsbilder i mange kategorier som spenner fra anime og filmer tildyrelivogNatur bakgrunnsbilder, Du er sikker på å finne en god kamp for din smak.

Gå til Wallpaper Abyss

3. Reddit bakgrunnsbilder

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (3)

Dette er en subreddit på Twitter der Community sender inn noen av de beste bakgrunnsbilder.Den har også diskusjon og avstemning.Du kan sortere innsendingen med "New", "Top" og "Hot".Dette er en av de store kildene for å holde skrivebordsbakgrunnen frisk med siste bakgrunnsbilder.

Gå til Reddit bakgrunnsbilder

4. Unsplash Wallpaper

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (4)

Unsplash er en av de mest populære destinasjonene for å finne gratis lagerbilder og fotografier.De har en bakgrunnsbilde som tilbyr bilder tatt av profesjonelle fotografer som stasjonære og mobile bakgrunnsbilder.

Gå til Unsplash Wallpaper

5. WallpaperAccess

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (5)

WallpaperAccess er relativt et populært tapetsteder som tilbyr kuratert samling av noen av de beste bakgrunnsbildene som er filtrert av moderatorer fra samfunnsinnlevering.Du finner veldig høy kvalitet og passende bakgrunnsbilder i HD -størrelse.Bakgrunner finnes under flere kategorier og samlinger som fantasi,Blomster,romog naturen.

Gå til bakgrunn

6. Wallpapercave

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (6)

Wallpapercave er en Wallpaper Community Site Deling og Curating Wallpapers under forskjellige kategorier som høytider, dyr, sport,superhelterog mer.

Gå til Wallpapercave

7. bakgrunnsbilder

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (7)

Wallpaperscraft er et annet populært reisemål for å finne gratis stasjonære bakgrunner og HD bakgrunnsbilder.Du kan finne bakgrunnsbilder for mat, spill, fantasi, TV -serier og mer her.

Gå til bakgrunnsbilder

8. NASA Astronomy Images

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (8)

Bli fantastisk astronomibilde hver dag rett fra NASAs nettsted som du kan bruke som bakgrunnsbilde.Finn astronomi -bakgrunnsbilder i arkivene sine og søk gjennom deres enorme samling av rombilder.Dette er en flott kilde hvis du vil ha bakgrunnsbilder av kosmos, planeter og galaksen.

Gå til NASA Astronomy Images

9. Papers.co

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (9)

Papers.co er et moderne tilbud med bakgrunnsbilder for både mobil (iPhone og Android) og desktop.

Gå til Papers.co

10. BHMPICS

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (10)

Hos BHMPICS finner du mange bakgrunnsbilder i 3D, abstrakt, biler, bybilde, spill og musikkkategorier.Det er også morsomme bakgrunnsbilder i tillegg til WWE Wrestler bakgrunnsbilder på dette nettstedet.

Gå til BHMPICS

11. Bakgrunnsbilder

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (11)

Bakgrunnsbilder har en oppdatert samling av siste og beste bakgrunnsbilder.Du kan enkelt finne bakgrunnsbilder av høy kvalitet av Poplar -kjendiser og toppbiler på dette nettstedet blant andre kategorier.

Gå til bakgrunnsbilder

12. HD bakgrunnsbilder.in

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (12)

Som navnet antyder, er dette et populært reisemål for å finne og laste ned HD -bakgrunnsbilder tilgjengelig i forskjellige oppløsninger, inkludert Ultra HD 4K bakgrunnsbilder.

Gå til hdwallpapers.in

13. GetWallpapers

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (13)

GetWallpapers tilbyr et minimalt design -bakgrunnsbilde med flere kategorier og samlinger.Dette raskt voksende tapetstedet har bakgrunnsbilder av nesten alle emner.

Gå til GetWallpapers

14. bakgrunnsbilder

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (14)

I likhet med GetWallpapers, tilbyr dette nettstedet minimal design tapetgalleri, men det har et mørkere tema som vil passe til mange seere.

Gå til bakgrunnsbilder

15. Wallpaperup

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (15)

Du kan laste ned populære HD -bakgrunnsbilder på WallpaperUp som passer for din mobile enhet, skrivebord, smarttelefon og nettbrett.Nettstedet viser fremtredende mest populære bakgrunnsbilder på forsiden, og lar deg også til et smalt søk i mange av kategoriene, oppløsning så vel som aspektforhold.Dessuten kan du også søke etter bilder av CC-0 på dette nettstedet.

Gå til Wallpaperup

16. Wallup.net

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (16)

Wallup.net tilbyr gratis og høykvalitets oppløsninger bakgrunnsbilder og bilder for mobil, nettbrett og skrivebordsbakgrunn.Du kan søke etter bakgrunnsbilder ved hjelp av nøkkelord samt tagger.Å opprette en konto er også mulig på dette nettstedet, og den har nye samt tilfeldig samling av bakgrunnsbilder for å finne ferske bakgrunnsbilder hver dag.

Gå til Wallup.net

17. Wallhere

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (17)

Wallhere har en enorm samling gratis og høykvalitets bakgrunnsbilder.Nettstedet har fellesskapsinnsatte bakgrunnsbilder, og du kan også filtrere bildene basert på kameraet som fotografiet ble tatt fra,

Gå til Wallhere

18. Desktop Nexus

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (18)

Desktop Nexus One er et av de gamle og pålitelige nettstedene for å finne bakgrunnsbilder av alle slag og størrelse.Med over 1 million bakgrunnsbilder og over 600 millioner nedlastinger av bakgrunnsbilder, er du sikker på å finne et flott valg for din egen dataskjerm.

Gå til Desktopnexus

19. widewallpapers.net

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (19)

Brede bakgrunnsbilder tilbyr stasjonære bakgrunnsbilder for widescreen -skjermer og laptop -skjermer med bred oppløsning.

Gå til widewallpapers.net

20. bakgrunnsbilde

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (20)

Wallpaperstock tilbyr gratis bakgrunnsbilder samt lagerbilder for forskjellige oppløsninger, inkludert HD, nettbrett og mobile bakgrunnsbilder.

Gå til Wallpaperstock.net

21. hdwallpapers.net

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (21)

Hdwallpapers.net er hjem til høye definisjonsbakgrunner og stasjonære bakgrunner for datamaskinens skrivebord (Windows, Mac eller Linux), iPhone, iPad eller Android -enheter.

Gå til hdwallpapers.net

22. Enkle stasjonære maskiner

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (22)

Enkle stasjonære maskiner har som mål å gi enkle og minimale bakgrunnsbilder for skrivebordsbakgrunnen din.Dette er et perfekt reisemål for de som søker minimalisme og enkelhet i bakgrunnsbilder.

Gå til enkle stasjonære maskiner

23. Wallpaperflare

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (23)

Wallpaperflare er hjemmet til mange HD -bakgrunnsbilder av høy kvalitet som er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser, inkludert 4K bakgrunnsbilder, Widescreen bakgrunnsbilder, dobbel skjerm eller trippelmonitor bakgrunnsbilder.

Gå til Wallpaperflare

24. Deviantart

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (24)

På Deviantart kan du finne bakgrunnsbilder fra mange artikler som ofte deler arbeidet sitt med kunst, så vel som bilder med anime, tegneserier, digital kunst, 3D -kunst, fotografering og mye mer.Du kan bruke bildene som skrivebordsbakgrunn, men sørg for å lese lisensbegrepene fra artisten før du bruker bildene sine.

Gå til Deviantart

25. Goodfon

25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (25)

Goodfon har en god samling av HD, 2K, 4K og 5K bakgrunnsbilder du kan glede deg over.Disse bakgrunnsbilder er plassert under forskjellige kategorier som landskap, fantasi, filmer, blomster osv. Du kan sortere bakgrunnsbilder ved nedlastinger, rangering, kategorier eller tilfeldig.Widescreen samt bakgrunnsbilder med flere overvåkninger er også tilgjengelig på nettstedet deres.

Gå til Goodfon

Funksjoner på de beste tapetstedene

Når du kommer over et bakgrunnsbilde eller et nettsted som tilbyr bakgrunnsbilder, hvordan vet du at de er gode og kan tilby deg hva du vil.

Store kategorier av bakgrunnsbilder

Et godt tapetsted vil ofte vise frem beste bakgrunnsbilder under pent definerte kategorier som filmer, plass, skuespillere, skuespiller, natur osv. Dette lar deg enkelt finne bakgrunnsbilder.De kan også gruppere bakgrunnsbilder basert på skjermstørrelse som HD, Ultra-Wide, Dual Monitors osv. Dette vil være en ekstra fordel da du ofte ønsker å begrense søket til den forhåndsdefinerte skjermstørrelsen.

Du kan bruke et verktøy for åBestem skjermstørrelsenog begrens deretter tapet-søk til disse dimensjonene slik at du kan passe til et bakgrunnsbilde av høy kvalitet på skrivebordet eller mobilenheten din.

Gratis HD -nedlasting

Evne til å laste ned bakgrunnsbilder gratis er alltid velkomne, da disse bakgrunnsbilder generelt er viftet eller er samfunnsinnleveringer.Topp bakgrunnsbilder lar brukere laste ned bakgrunnsbilde av høy kvalitet gratis i ønsket oppløsning.Dessuten krever ikke disse nettstedene at du registrerer deg for en konto før du laster ned.

Ofte oppdatert

Bakgrunnssider som oppdateres ofte og legger til nye bilder i samlingen sin basert på nyeste trender, film, serier, sportsbegivenheter osv. Er bundet til å holde bakgrunnsbilder.Du kan finne en "nylig lagt til" -seksjonen som viser bakgrunnsbilder som ble lagt til på nettstedet nylig.

Fellesskapsfunksjoner som oppvotering

Å finne topp bakgrunnsbilder er like viktig som å finne nylig lagt til bakgrunnsbilder.Dette er grunnen til at mange topp tapetnettsteder lar brukere utvide, downvote, som eller ikke like bakgrunnsbilder.Dette lar deg enkelt finne topp bakgrunnsbilder basert på brukerstemmer.Mange nettsteder lar også brukere kommentere bakgrunnsbilder, men dette er kanskje ikke nyttig i mange tilfeller.

Samfunnsinnlevering

Samfunnsinnlevering på bakgrunnssider er også en god funksjon, da det lar nettstedet utvide samlingen deres takket være arbeidet til mange frivillige og brukere.Imidlertid kan dette kreve moderasjon og kan derfor ikke være til stede på alle tapetnettsteder.

Før du går

Vi håper du nå har nok valg til å finne din neste kule skrivebordsbakgrunn fra disse beste tapetstedene.Ikke glem å følge bloggen vår, da vi regelmessig publiserer noen gode samlinger av bakgrunnsbilder, så vel som andre nyttige tips og ressurser.Her er noen av vår håndplukkede samling av bakgrunnsbilder som vi tror du vil glede deg over:

  • Beste bil bakgrunnsbilder samling
  • Vakker natur og landskapsbakgrunnsbilder
  • Vakker blomster bakgrunnsbilder HD
  • Fantastiske Marvel -filmer bakgrunnsbilder
25 beste bakgrunnssider for gratis PC og stasjonær bakgrunn - Tech Buzz Online (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated:

Views: 5639

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.